Ajax vs Manchester United, cotă 7.00 la Betfair pentru un succes al ”diavolilor” în finala Europa League!

Miercuri seară la ora 21:45 are loc finala Europa League dintre Manchester United și Ajax Amsterdam. Câștigarea acestui trofeu european reprezintă singurul mod prin care ”diavolii roșii” mai pot ajunge sezonul viitor în grupele Ligii Campionilor, asta după ce au terminat în Premier League doar pe poziția a 6-a. Dacă ești de părere că echipa lui Mourinho va reuși să obțină victoria din primele 90 de minute regulamentare, și nu ai deja un cont la Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016), atunci recomand să te înregistrezi și să plasezi aici un pariu de tipul 1x2 pe victoria celor de la United. De ce? Pentru că vei beneficia de o cotă mărită de 7.00 în locul cotei obișnuite de 1.90! 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA ”DIAVOLILOR” LA O COTĂ DE 7.00!

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ DE 7.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum” din partea de jos a paginii.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN13” 
  3. Plasează un pariu pe victoria celor de la United (pariu de tipul 1x2 pe timpul regulamentar). Atenție, pariul trebuie plasat pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook) și nu pe cea de betting exchange! Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat. Poți paria orice sumă vrei, dar în cadrul promoției este luată în considerare doar o miză maximă de 50RON!
     

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci câștigurile calculate la cota normală vor fi creditate în balanța contului de pariuri, iar diferența conform cotei mărite va fi acordată ca bonus. Acest bonus trebuie rulat o singură dată pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile, deci nici măcar cei mai pretențioși pariori nu au motive să se plângă.

Exemplu: Ai pariat 50RON, iar United se impune. Asta înseamnă că primești 95RON ca bani reali, și încă 255RON ca bonus. 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA ”DIAVOLILOR” LA O COTĂ DE 7.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi