Ai visat vreodată să câștigi o casă de pariuri? Un operator britanic a venit cu o ofertă nebună la meciul Man. United vs Bournemouth!

Titlul câștigat sezonul acesta de Leicester în Anglia Premier League a aprins imaginația pariorilor britanici, care oricum erau mari fani ai pariurilor fanteziste. Coral, un operator britanic foarte cunoscut mai ales datorită agențiilor de cartier, a venit cu o ofertă nebună după ce mai mulți pariori au cerut cote speciale pentru ultima partidă a sezonului, Manchester United vs Bournemouth. 

Cei de la Coral oferă clienților din Marea Britanie posibilitatea de a cere cote la pariuri care nu sunt în ofertă, astfel încât mai mulți pariori au solicitat cote pentru scorul corect de 19:0 în favoarea ”diavolilor roșii”! Scorul nu este unul ales întâmplător, acesta fiind rezultatul de care United are nevoie pentru a termina pe locul 4 în Premier League și pentru a prinde preliminariile Ligii Campionilor! Chiar și așa, cererea este cel puțin fantezistă iar răspunsul operatorului a fost unul pe măsură. Conform paginii oficiale de Facebook a celor de la Coral astăzi pe geamul unei agenții stradale a fost afișată următoarea ofertă:

oferta.jpg

Dacă Mata deschide scorul și Manchester United se impune cu 19:0, atunci câștigătorul pariului primește cheile agenției, pariuri gratuite pe viață, și ca bonus bilete VIP la Euro 2016. 

La cum sunt pariorii britanici nu m-ar mira ca unii din ei să fi luat în serios această ofertă inedită, dar totuși am o presimțire că cei de la Coral vor rămâne cu respectiva agenție stadală și după finalul campionatului. Totuși mi-ar plăcea dacă pe parcursul zilei de astăzi aceștia ar anunța exact câte persoane au profitat de pe urma ”promoției”.

Vă reamintesc că partida Manchester United vs Bournemouth era programată inițial pentru duminică ora 17:00, dar a fost amânată din cauza unei amenințări cu bombă pe Old Trafford. Partida a fost reprogramată pentru această seară, ora 22:00. Dacă vrei să pariezi pe opțiuni ceva mai realiste, atunci trebuie să știi că unibet.ro oferă o cotă de 1.62 pentru o victorie a gazdelor. O remiză are o cotă de 4.25, iar o victorie a oaspeților este cotată cu 5.85. Pe site-ul nostru poți găsi avancronica acestei partide.

Nu mai face compromisuri, vezi acum care este agenția de pariuri sportive online recomandatã de PariuriX.com. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi