Ai supercota 101.00 pentru triumful Simonei Halep la Wimbledon

După ce a câștigat Roland Gaross-ul, Simona Halep este printre favorite și la Wimbledon. Dacă crezi că aceasta poate câștiga un nou titlu de Grand Slam, deschide cont și pariază pe succesul ei la o cotă incredibilă de 101.00! Pariezi 5RON și faci 500RON profit!

Deschide cont și pariază pe triumful Simonei Halep la o supercotă de 101.00!

Simona Halep (Nr. 1 WTA) va juca împotriva japonezei Kurumi Nara (101 WTA) în primul tur la Wimbledon.Turneul de Mare Șlem se desfășoară în perioada 2-15 iulie, iar românca se află printre favorite, având un tablou accesibil până în faza sferturilor de finală, când s-ar putea duela cu Petra Kvitova, Maria Sharapova sau Jelena Ostapenko. Această casă de pariuri online are o ofertă de senzație pentru noii clienți, care pot paria la o supercotă de 101.00 pe triumful Simonei pe iarba londoneză. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 101.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNEP” 
 3. Pariază că Simona Halep va câștiga turneul de la Wimbledon.


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON că Simona Halep va câștiga turneul de la Wimbledon, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 500 RON (de 100 de ori mai mult) ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 500 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.
 

Termeni și condiții cotă mărită Wimbledon

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, înainte de 4 iulie 2018, ora 14:00, pe selecția „Simona Halep câștigă turneul”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 101.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe selecția „Simona Halep câștigă turneul” și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe triumful Simonei Halep la o supercotă de 101.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi