Ai profit cu 30% mai mare pentru pariurile pe Liga I!

După prefața reprezentată de meciul din Supercupa României (CFR Cluj vs U Craiova 1-0), sezonul 2018-2019 al Ligii I începe pe 20 iulie, cu întâlnirea dintre CFR Cluj și FC Botoșani. Dacă pariezi pe campionatul României, poți profita de oferta Unibet.ro, prin care ai 30% din cota finală profit extra în fiecare săptămână, pentru toate biletele multiple câștigătoare, care conțin cel puțin trei selecții. Intră pe link-urile speciale din acest articol și câștigă mai mulți bani cash!

Pariază pe Liga I și obține profitul suplimentar!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum beneficiez de ofertă?

 1. Loghează-te în contul tău Unibet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum! 
 2. Plasează un bilet multiplu exclusiv pe Liga I, cu minim 3 selecții din meciuri desfășurate de luni până duminică. Miza minimă a biletului este 10RON, iar cota minimă a fiecărei selecții este 1.20.
 3. Selecteaza oferta de creștere a profitului cu 30% din biletul tău de joc. Dacă biletul e câștigător, cota finală va fi marită cu 30%. Fondurile extra sunt adăugate în contul tău în fiecare zi de luni.

Exemplu: Plasezi un pariu cu miza 100RON conținând selecțiile CFR Cluj vs FC Botoșani 1 (cota 1.45), Hermannstadt vs Sepsi 1X (cotă 1.44) și Astra vs FCSB 2 (cotă 2.00), cotă finală 4.18. Dacă biletul e câștigător, primești 418RON (câștig normal) + 95RON (profit extra)

Termeni și condiții ofertă profit extra

 • Oferta este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Oferta de cresterea a profitului cu 30% este reînnoită în fiecare zi de luni și este disponibilă pentru 7 zile, între luni și duminică.
 • Oferta de bonus de creștere a profitului cu 30% va fi creditată în conturile jucătorilor în mod automat, în fiecare zi de luni.
 • Creșterea profitului poate fi utilizată pentru evenimente premeci și live. 
 • Fiecare selecție de pe cuponul de joc pentru care este utilizată oferta de creștere a profitului trebuie să aibă cota minimă de 1.20. 
 • Pariurile pentru care se efectuează Cash Out nu sunt eligibile pentru creșterea profitului. 
 • Miza minimă admisă este de 10RON. Miza maximă admisă pentru utilizarea ofertei de creștere a profitului cu 30% este de 150 RON. Plata maximă suplimentară admisă (30%) este de 5000 RON. 
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe Liga I și obține profitul suplimentar!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi