Ai probleme cu verificarea contului de pariuri Mozzartbet? Te ajutăm noi!

Ai nelămuriri legate de procesul de verificare al contului de pariuri Mozzartbet (D.ONJN 337/27.02.2017)? Află ce ai de făcut pas cu pas pentru a parcurge procesul de verificare KYC, descoperă cele mai comune probleme ale pariorilor,  dar și soluții la acestea!

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online


1. CE ACTE SUNT SOLICITATE?

  • act de identitate – trebuie să trimiți o copie după buletin, pașaport sau permis de conducere
  • dovadă a adresei – poți trimite o factură de utilități sau un extras de cont care să conțină numele și adresa. Dacă întâmpini dificultăți în a furniza un astfel de document, atunci aruncă un ochi peste acest articol

 

2. CUM TRIMIT DOCUMENTELE?

Trimiterea documentelor se face direct de pe site-ul mozzartbet.ro. Atunci când te loghezi pe cont vei vedea că în partea de sus a paginii apare un semn al exclamării într-un triunghi roșu. Dă click pe acesta, și se va deschide un drop menu în care vei găsi opțiunea ”Verificare cont”. Apasă pe acel buton pentru a fi redirecționat către pagina de unde trebuie să trimiți documentele enumerate anterior.

Află mai multe despre KYC - verificarea identității contului la casele de pariuri online!

mozzartbet-2.png


3. ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

În ce format pot trimite documentele?

Documentele nu pot fi mai mari de 2MB și trebuie trimise doar în format .jpeg, .jpg și .pdf, dar eu unul nu am putut uploda fișiere .pdf.


În cât timp pot verifica contul?

Conform legii actuale, trebuie să trimiți actele în maxim 30 zile din momentul în care ți-ai deschis contul, altfel acesta va fi blocat, iar banii aferenți acestuia vor fi virați către bugetul statului. Sau cel puțin așa ar trebui, pentru că din ce știu sunt clienți Mozzartbet care au contul neverificat de mai bine de 1 an și încă îl pot accesa. Totuși nu trebuie să te bazezi pe acest lucru, plus că oricum nu vei putea solicita retrageri până nu parcurgi procesul de verificare. 
 

În cât timp sunt verificate documentele?

Este o întrebare bună. Pe site-ul propriu în secțiunea ”Help” scrie că 48 de ore, sau maxim 72 în situații mai speciale. Însă realitatea este că sunt clienți care au așteptat mai mult de două săptămâni până când actele au fost verificate, motiv pentru care recomand să le trimiți imediat după înregistrare.


Ce restricții sunt impuse cât timp nu am contul verificat?

În primul rând nu vei putea depune sume mai mari de 100 de euro. Teoretic nu ar trebui nici să poți retrage bani, dar pe forumul de discuții Mozzartbet am văzut mai mulți pariori care au reușit să retragă câștigurile fără a avea contul verificat. Dar este drept că toți au trimis actele spre verificare, doar că nu au primit răspuns.


Ce ar trebui să mai știu?

Se pare că este un bug pe site prin care la unii clienți contul apare ca fiind neverificat după ce au primit confirmarea de la staff că totul este în regulă. Totuși din ce știu acești clienți pot depune și retrage în ciuda acestei afișări eronate. 

Dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita să ne contactezi pe forumul de discuții Mozzartbet, sau poți lăsa un reply mai jos.


Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!