Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Ai pariat la Unibet în ultimele 7 zile? Astăzi joci poker gratis şi poţi câştiga o parte din mia de euro oferită ca premiu!

În fiecare zi de joi de la ora 19:00 (UTC) Unibet.ro oferă clienţilor un turneu de poker cu premii de 1.000 de euro. Pentru a participa la acest turneu nu trebuie să faci mare lucru. Pur şi simplu dacă ai plasat un pariu la Unibet de miză minimă 50 RON (10 euro) în ultimele 7 zile beneficiezi de intrarea la acest turneu.

index.jpeg

Pentru a te înscrie la turneu intră în Lobby-ul de poker (direct de pe site-ul unibet.ro sau din softul descărcat), selectează turneele după buy-in şi în capul listei turneelor Freeroll îl vei găsi pe acesta, la care te poţi înscrie dacă ai îndeplinit ceea ce am spus.

Ai aşadar în fiecare lună patru şanse de a câştiga o parte din 4.000 de euro. Nu mai pierde timpul intră pe unibet.ro chiar acum şi plasează pariul eligibil pentru a putea participa la următorul turneu.

100% în loc de 50% - Pariu fară risc până la 150 RON la Unibet. Doar prin link-ul special : https://pariurix.com/links/bonus-unibet.php

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi