Ai o super cotă de 28.00 pentru victoria României contra Suediei

Naționala de fotbal a țării noastre își măsoară forțele cu echipa care a eliminat Italia în drumul spre Cupa Mondială 2018. Pe 27 martie (ora 21:30), la Craiova, se joacă România - Suedia. „Tricolorii” vor fi susținuți de un public numeros în lupta pentru o victorie de palmares. La această casă de pariuri online poți beneficia de o super cotă de 28.00 pentru victoria României, în locul celei normale de 2.55. Singura condiție este să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont acum și pariază pe victoria României contra Suediei la o cotă mărită de 28.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNBS” 
  • Plasează un pariu pe victoria României în meciul cu Suedia de marți, 27 martie 2018, ora 21:30.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă echipa noastră se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar România câștigă. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 135RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 135RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 28.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria României și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont acum și pariază pe victoria României contra Suediei la o cotă mărită de 28.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!