Ai o super cotă de 22.00 pentru victoria lui FCSB contra Astrei

FCSB merge la Giurgiu cu un moral solid după evoluția bună din ultima perioadă. O victorie în meciul cu Astra (16 aprilie, 20:45) înseamnă un nou pas spre titlu. „Roș-albaștrii” au prima șansă în confruntarea de pe „Marin Anastasovici”, în contextul în care astralii sunt mai slab cotați și nu au avut timp să se familiarizeze cu stilul lui Gigi Mulțescu. Această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 22.00 pentru un pariu câștigător pe victoria oaspeților, în locul celei normale de 1.72. Ca să beneficiezi de promoție, trebuie doar să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 22.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCD” 
  3. Plasează un pariu pe calificarea lui FCSB contra Astrei în meciul de luni, 16 aprilie 2018, ora 20:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă „roș-albaștrii” câștigă, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar gazdele câștigă. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 105RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 105RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Rezultat final”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 22.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FCSB și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 22.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!