Ai o super cotă de 15.00 pentru victorie FC Barcelona contra lui Leganes

FC Barcelona are un avantaj confortabil în fruntea clasamentului din LaLiga, însă Messi și ai lui nu se pot relaxa până când nu sunt campioni și matematic. Pe 7 aprilie, de la ora 21:25, „extratereștrii” o întâlnesc pe Leganes! Oaspeții se gândesc doar la cum să facă să ia cât mai puține goluri. În mod normal, cota pentru victoria Barcelonei este în jur de 1.11, dar la această casă de pariuri online există o promoție prin care poți beneficia de o cotă specială de 15.00. Singura condiție este să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 15.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNBX” 
  • Plasează un pariu pe victoria lui FC Barcelona în meciul cu Leganes de sâmbătă, 7 aprilie 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FC Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar echipa gazdă câștigă. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 70RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 70RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 15.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 15.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!