Ai o cotă mărită de 50.00 pentru minim 3 goluri marcate în Real Madrid vs Getafe

Real Madrid este ca o fiară rănită după ce a pierdut Supercupa Europei în fața rivalei Atletico Madrid. A fost 2-2 în timpul „regulamentar” și 4-2 după prelungiri pentru echipa antrenată de Diego Simeone. Pentru Real, jumătatea plină a paharului este că a reușit să înscrie de două ori contra unei apărări foarte greu de depășit, deci ar trebui să vedem un festival de goluri contra lui Getafe (pe 19 august, de la ora 23:15), în prima etapă a noului sezon din LaLiga. Astfel, nu trebuie ratată oferta acestei case de pariuri online, care îți oferă o cotă mărită de 50.00 pentru pariurile pe selecția „peste 2.5 goluri” în Real Madrd vs Getafe. Tot ce ai de făcut pentru a beneficia de ea este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont acum pariază pe Real Madrid vs Getafe la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile!

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

 1. Deschide un cont nou la agenția recomandată utilizând codul promoțional „COTA50”.
 2. Plasează un bilet simplu premeci de minim 10 RON pe selecția „peste 2.5 goluri” în meciul Real Madrid vs Getafe de duminică, 19 august, de la ora 23:15.
 3. E posibilă plasarea unui pariu mai mare, dar bonusul se va acorda doar pentru primii 10 RON din pariu.
 4. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON pe minim trei goluri în meci, la o cotă reală de 1.40. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 14RON și ca fonduri EXTRA 486RON (50 * 10 - 14). Vei avea de rulat suma de 1,944 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru ofertă Real Madrid vs Getafe

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
 • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe Real Madrid vs Getafe la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!