Ai o cotă de 50.00 pentru victoria Croației în meciul cu Danemarca

Croația și Danemarca se întâlnesc pe 1 iulie, de la ora 21.00, în a patra optime de finală de la Cupa Mondială 2018. Este un meci foarte interesant în sensul în care toată lumea vrea să vadă dacă croații vor repeta evoluțiile foarte bune din faza grupelor, în care au avut trei victorii (printre care 3-0 cu Argentina). În mod normal, echipa antrenată de Zlatko Dalic nu poate rata victoria contra unui adversar organizat, dar lipsit de strălucire. Această casă de pariuri online are o ofertă super pentru acest meci, acordând cota 50.00 pentru victoria Croației. Această ofertă este valabilă pentru clienții noi, care își deschid cont prin intermediul link-urile speciale din articol.

Deschide cont acum pariază pe victoria Croației la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA50
  2. Plasează un bilet simplu premeci pe victoria Croației (după 90 de minute) în meciul Croația vs Danemarca, care se joacă pe 1 iulie, de la ora 21:00, la Cupa Mondială 2018.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON că se impune Croația, la o cotă reală de 1.90. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 19RON și ca fonduri EXTRA 481RON (50 * 10 - 19). Vei avea de rulat suma de 1,924 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru cota mărită Croația vs Danemarca

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe victoria Croației la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi