Ai o cotă de 50.00 pentru „peste 2.5” goluri în Liverpool vs PSG

Unul dintre cele mai tari meciuri din întregul sezon european se joacă încă din prima etapă a fazei grupelor din Liga Campionilor. Liverpool și PSG, două dintre pretendentele la cucerirea trofeului, se întâlnesc pe 18 septembrie, de la ora 22:00. Un pariu pe câștigătoare este foarte riscant, dar specialiștii sunt siguri că vom vedea multe goluri. Tu poți paria pe minim 3 goluri în confruntare la o cotă mărită de 50.00 dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online prin intermediul link-urilor de mai jos.

Pariază pe goluri în Liverpool vs PSG la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste 2.5 goluri” în meciul Liverpool vs PSG, de marți, 18 septembrie, ora 22:00. (miză maximă 4RON), din Liga Campionilor
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe selecția „peste 2.5 goluri”, la o cotă reală de 1.50. Dacă pariul este câștigător, primești 6 RON cash și alți 194RON (4 x 50.00 - 6) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe goluri în Liverpool vs PSG la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!