Ai o cotă de 28.00 pentru victoria lui FCSB împotriva Astrei

Ca și în sezonul trecut, titlul de campioană a României se decide în ultima etapă, iar FCSB stă din nou la mâna rezultatelor. „Roș-albaștrii” pot termina pe locul 1 în clasamentul Ligii I doar dacă CFR Cluj nu o învinge pe Viitorul. Bucureștenii vor fi conectați la ce se întâmplă în Gruia, dar, în același timp, trebuie să își câștige meciul lor cu Astra Giurgiu, de duminică, 20 mai (ora 20:45). Potrivit cotelor fixate de operatori, gazdele ar trebui să se impună lejer. La această casă de pariuri online poți paria la o cotă mărită de 28.00 pe victoria lui FCSB, în locul celei normale de 1.25. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o supercotă de 28.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDN” 
  3. Plasează un pariu simplu pe victoria lui FCSB în partida cu Astra de duminică, 20 mai, ora 20:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria echipei gazdă, iar aceasta câștigă. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 135 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 135 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single.
  • Pariul tău trebuie să fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 28.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe succesul lui FCSB și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o supercotă de 28.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!