Ai o cotă de 10.00 pentru orice pariu plasat pe meciurile de la CM 2018

Cupa Mondială (14 iunie -15 iulie) este cea mai mare sărbătoare a fotbalului, iar agențiile de pariuri contribuie și ele la momentul festiv cu oferte care le dau pariorilor posibilitatea de a câștiga mai mulți bani decât într-o lună obișnuită. De exemplu, această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 10.00 pentru orice pariu plasezi pe meciurile de la turneul final găzduit e Rusia. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ofertă este să îți deschizi un cont acum prin link-urile speciale din acest articol! Atenție: dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei!

Deschide cont acum pariază pe meciurile de la CM 2018
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA10
 2. Plasează un bilet simplu live sau premeci pe orice selecție din meciurile Cupei Mondiale (14 iunie - 15 iulie 2018)
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 50RON că Spania o învinge pe Portugalia, la o cotă reală de 1.90. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 95RON și ca fonduri EXTRA 405RON (50 * 10 - 95). Vei avea de rulat suma de 1,620 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Scenariul 2 - Pariul este pierzător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri extra, iar această sumă trebuie rulată de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești 100RON și ai de rulat 600RON.

Termeni si condiții pentru cota mărită 

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
 • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%
 • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe meciurile de la CM 2018
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Participă și la Concursul de Pronosticuri cu premii de 1,000,000€! 

Netbet vine cu un super concurs pe Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018 în cadrul căruia poți câștiga 1,000,000€ dacă reurești să pronostichezi corect clasamentul din cele 8 grupe, dar și tabloul fazelor eliminatorii. Este între-adevăr destul de greu să faci asta fără greșeală, dar pe de altă parte nu ai absolut nimic de pierdut în condițiile în care participarea este COMPLET GRATUITĂ și este deschisă tuturor clienților (inclusiv cei care nu au efectuat vreodată vreun depozit). Iar dacă ești norocos, poți câștiga un premiu fabulos de 1,000,000€ care cu siguranță îți va schimba viața! Poți afla tot ce trebuie să știi despre concurs accesând ACEST ARTICOL.

Participă acum GRATUIT la Concursul de Pronosticuri și câștigă 1,000,000€!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi