Ăsta da noroc; soț și soție câștigători la aceeași extragere loto!

Nu este nevoie să mai vorbesc despre popularitatea de care se bucură jocurile de loterie peste tot în lume. Foarte multe persoane s-au îmbogăţit peste noapte de pe urma lor, însă altele încă aşteaptă biletul norocos şi joacă săptămână de săptămână.

Un caz extrem de fericit vine din Marea Britanie, unde o familie de pensionari a câştigat un jackpot uriaş la loto: £891.294.

Este vorba despre Jeff Barnsley de 69 de ani şi soţia sa Irene de 62, din Tredegar, care obişnuiau să joace săptămânal la loto, uneori chiar şi bilete separate. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, iar o extragere din această lună le-a adus premiul fabulos. Uimitor este faptul că ambele persoane au avut bilete câştigătoare la aceeaşi extragere. Chiar dacă potul cel mare a venit în urma tichetului cumpărat de Jeff, trebuie precizat că şi soţia a câştigat £25. Suma ei nu impresionează, însă cu siguranţă un aşa noroc vine odată în viaţă.

Jeff, care este fotograf amator, a precizat că urmează să folosească o parte din bani pentru a-şi duce familia la Disney World şi pentru achiziţionarea unor autoturisme pentru membrii familiei. A cumpărat deja un Nissan Juke pentru el şi soţie, dar şi un Audi A1 pentru nepoată.

Numerele câştigătoare au fost 6,18, 20, 21, 29, 31. Bărbatul a precizat că ele reprezintă zilele de naştere ale câtorva membri din familie, inclusiv a lui.

Am verificat mai întâi biletul soţiei şi deja eram mulţumit. Când am auzit că eu ghicisem cele şase numere, nici măcar n-am realizat ce s-a întâmplat. Nu ne-am permis până acum maşini noi, dar este fantastic că ni le putem achiziţiona fără datorii.
- Jeff Barnsley

Bonus pentru a juca la pariuri pe internet; click aici pentru a-l obţine!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi