Ai ghinion în dragoste? E semn bun pentru pariuri! Caz concret

Să câștigi la loto este un eveniment extraordinar de fericit. Ca să fie ultra-mega-extraordinar de fericit, e bine să câștigi la loto în prima zi după pronunțarea divorțului, ca să aibă celălalt motiv să se dea cu capul de pereți. Au existat cazuri.

O variațiune pe această temă s-a petrecut în Kenya. O tipă a fost complet lipsită de inspirație și a declinat luni la rând avansurile unui anume Samuel Abisai. Acum câteva zile, Samuel a jucat un bilet multiplu la pariuri sportive și a câștigat două milioane de dolari cu 17 rezultate corecte! Este cel mai mare câștig la pariuri sportive de pe tot continentul african.

Încercând să demonstreze... nu știm ce... gagica a postat pe Facebook capturi ale ferestrelor de chat în care „fraierul” încerca să poarte o conversație, iar ea în ignora. De ce îl ignora? Ne-au explicat cei de la udaku.co.ke: „Fetele din Kenya au o abilitate extraordinară să le dea cu flit bărbaților, mai ales când aceștia nu au bani”.

Dar, să revenim la omul nostru, Samuel Abisai (28 de ani). S-a născut într-o familie cu 12 copii și stătea mai mult pe străzi până când a avut șansa de a întâlni un reprezentant al organizației caritabile Compassion Internațional, care i-a plătit școlarizarea la Universitatea din Nairobi și, apoi, definitivarea studiilor în China. Întors în țară, s-a angajat la o companie chinezească în Kakamenga. Nu s-a hotărât dacă renunță la job. Cert este că va dona o parte din bani comunității și echipei locale de fotbal.

Tânărul a fost primit ca un adevărat erou pe stadionul Buhkungu. A fost ovaționat minute în șir de fanii care au umplut tribunele și care au blocat drumul Kakamega – Webuye, parcurs de cel mai nou milionar în dolari al Africii. 

Abisai a reușit să împlinească visul avut de trei sferturi dintre kenyenii cu vârste între 17 și 35 de ani, care pariază regulat. Aceștia sunt „cei mai mari” jucători din Africa de sud Sahariană.

Pentru a descuraja industria pe care o consideră nocivă, guvernul va introduce, începând cu 2018, o taxă de 50% din veniturile bookmakerilor, loteriilor și site-urilor de pariuri!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi