Ai de gând să pariezi azi pe favoritele din Liga Campionilor? Vezi la ce agenţie ai cote îmbunătăţite pentru acestea!

champions-league.jpeg

Pentru meciurile de astăzi din Champions League această casă de pariuri online vă oferă cote îmbunătăţite pentru 3 combinaţii. Dacă vrei să profiţi de vreuna din aceste cote va trebui să accesezi din meniul din partea stângă a paginii secţiunea "Multiple îmbunătăţite". Vei vedea acolo fieare din combinaţii, iar dacă dai click pe una din ele aceasta va apărea pe biletul de joc. În cazul în care selectezi separat fiecare pronostic din oferta de pariuri "Liga Campionilor" nu vei putea beneficia de aceste cote îmbunătăţite.

Multiple îmbunătăţite Liga Campionilor 14.09.2016

  • Combinaţia 1: Leverkusen, Dortmund şi Lyon toate să câştige - cota îmbunătăţită 4.00

  • Combinaţia 2: Leicester şi Tottenham să câştige - cota îmbunătăţită 5.00

  • Combinaţia 3: Real Madrid, Juventus şi FC Porto - cota îmbunătăţită 3.10

Am făcut un calcul între cotele îmbunătăţite şi cele oferite pentru combinaţiile de pronosticuri de celelalte case de pariuri licenţiate în România. Observăm că la diferenţa este considerabilă, mai ales dacă vorbim de o miză din trei cifre.

cote-imbunatatite.JPG

Dacă de exemplu vom juca cele trei multiple îmbunătăţite cu câte 100 RON şi toate vor fi câştigătoare va rezulta un câştig de 1.210 RON.

La polul opus, dacă cele 3 combinaţii ar fi jucate la Mozzartbet tot cu câte 100 RON şi ar fi câştigătoare atunci câştigul total ar fi de doar 1.032 RON.

Excluzând multiplele îmbunătăţite de la această casă de pariuri online avem cele mai bune cote pentru cele 3 combinaţii la Stanleybet. Şi aici însă dacă am juca fiecare combinaţie cu câte 100 RON şi toate ar fi câştigătoare ar rezulta un câştig de 1.161 RON, adică cu 49 RON mai mic.

Am făcut o comparaţie şi cu o agenţie stradală, BetCafe Arena. La aceasta cotele pentru cele trei combinaţii sunt 3.68, 4.72 şi 2.98. Dacă ar fi jucată fiecare combinaţie cu câte 100 RON la Bet Cafe Arena şi ar ieşi toate, câştigul total ar fi de 1.082 RON, adică cu 128 RON mai puţin.

Nu există alte condiţii referitoare la cotele multiple îmbunătăţite, eventualele câştiguri urmând să fie creditate sub formă de bani cash, ca un câştig normal.

Pariază acum pe multiplele îmbunătăţite prezentate în acest articol!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi