Ai cote speciale pentru un pariu pe câștigătoarea derby-ului CFR vs FCSB

Primul meci al sezonului dintre campioana și vicecampioana României se joacă pe 16 septembrie, de la ora 21:00. La Cluj, CFR primește vizita lui FCSB într-o partidă decisivă pentru Antonio Conceicao. Dacă echipa gazdă pierde, e foarte probabil ca antrenorul portughez să fie demis. Cu ocazia derby-ului, această casă de pariuri online oferă cote speciale pentru pariurile pe câștigătoare: 55.00 pentru un succes al lui CFR, în locul celei reale de 2.55, și 60.00 pentru victoria lui FCSB, în locul celei reale de 2.70. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor de mai jos.

Deschide cont și pariază pe CFR Cluj vs FCSB la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNFP” 
 3. Plasează un pariu pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs FCSB, de duminică, 16 septembrie, ora 21:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui FCSB, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 295 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 295 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții ofertă cote mărite CFR Cluj vs FCSB

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria uneia dintre echipe. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului vor fi afișate cotele normale, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 55.00, respectiv 60.00.
 • Aceste cote speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat pe victoria uneia dintre echipe în CFR Cluj vs FCSB și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe CFR Cluj vs FCSB la cote mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!