Ai cote mărite pentru un pariu pe câștigătorul luptei Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov

Conan Anthony McGregor revine în cușcă după aproape doi ani de pauză pentru un meci „pe viață și pe moarte” contra lui Khabib Nurmagomedov, rusul care nu a fost bătut de nimeni până acum. La această casă de pariuri online ai cote mărite pentru pariurile pe câștigătorul luptei de duminică dimineață, care reprezintă capul de afiș al galei UFC 229 din Las Vegas: 50.00 pentru victoria lui McGregor, în locul celei reale de 1.66, și 60.00 pentru victoria lui Khabib, în locul celei reale de 2.25. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor din articol.

Deschide cont și pariază pe câștigătorul luptei Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN10” 
 3. Plasează un pariu pe câștigătorul luptei Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov, de duminică, din cadrul galei UFC 229.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Khabib, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 295 RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 295RON pe o cotă de 2.00 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 295RON ca fonduri cash (miza nefiind rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărâi banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite UFC

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria unuia dintre luptători. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului vor fi afișate cotele normale, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 50.00, respectiv 60.00.
 • Aceste cote speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat pe victoria unuia dintre luptători în meciul Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. Miza nu este rambursată.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătorul luptei Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov la cote mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!