Ai cote mărite pentru un pariu pe câștigătoarea meciului Liverpool vs PSG

Liverpool și PSG, două echipe cu punctaj maxim în competițiile interne după 5 etape, se întâlnesc în meciul săptămânii din Liga Campionilor. Confruntarea de pe 18 septembrie (ora 22:00) este specială și pentru că această casă de pariuri online oferă cote mărite pentru pariurile pe echipa câștigătoare: 50.00 pentru un succes al „cormoranilor”, în locul celei reale de 2.20, și 60.00 pentru victoria francezilor, în locul celei reale de 2.90. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor de mai jos.

Deschide cont și pariază pe Liverpool vs PSG la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNFQ” 
 3. Plasează un pariu pe câștigătoarea meciului Liverpool vs PSG, de marți, 18 septembrie, ora 22:00, din Liga Campionilor.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Liverpool, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 245 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 245 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Liverpool vs PSG

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria uneia dintre echipe. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului vor fi afișate cotele normale, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 50.00, respectiv 60.00.
 • Aceste cote speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat pe victoria uneia dintre echipe în Liverpool vs PSG și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe Liverpool vs PSG la cote mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!