Ai cote mărite pentru pariu pe câștigătoare în Bayern Munchen vs Real Madrid

Bayern Munchen primește vizita lui Real Madrid (25 aprilie, ora 21:45) pentru prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor. Bayern a câștigat 4 din cele 5 meciuri jucate acasă în acest sezon și are cota 2.00 să se impună contra Realului. Deținătoarea trofeului se mândrește și ea cu 4 victorii în cele 5 partide jucate în deplasare în acest sezon și are cota 3.60 să plece învingătoare din Germania. Dacă vrei să joci pe câștigătoare, poți profita de promoția acestei case de pariuri online, care oferă o cotă mărită de 10.00 pentru un pariu pe un succes a gazdelor și o cotă mărită de 18.00 pe un pariu pe semnul „2”. Trebuie doar să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe câștigătoare în Bayern vs Real Madrid la cote mărite!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCN” 
  3. Plasează un pariu pe câștigătoare în meciul Bayern Munchen vs Real Madrid de miercuri, 25 aprilie 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Bayern Munchen sau Real Madrid câștigă, în funcție de cum ai pariat, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe Bayern Munchen, iar gazdele câștigă. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 450 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 450 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Rezultat final”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 10.00, respectiv 18.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui Bayern Munchen sau a lui Real Madrid și doar pentru o miză maximă de 50RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe câștigătoare în Bayern vs Real Madrid la cote mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!