Ai cote de excepție pentru un pariu pe câștigătoarea Cupei Mondiale!

Mai este puțin timp până vom afla numele noii campioane a lumii la fotbal. Miliarde de microbiști vor urmări pe 15 iulie, de la ora 18:00, marea finală a Cupei Mondiale a Cupei, dintre Franța și Croația. Fie că ești de părere că Franța va ridica trofeul după 90 de minute, fie că vrei să mizezi pe Croația, e bine să știi că această casă de pariuri online are o ofertă de senzație pentru clienții noi. Aceștia pot paria la cotă de 50.00 pe succesul „cocoșului galic” și la o cotă de 80.00 pe izbânda echipei antrenate de Zlatko Dalic. Deschide-ți cont prin link-urile speciale din articol și profită de ofertă!

Deschide cont și pariază pe Franța vs Croația la o cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNEW” 
 3. Plasează un pariu pe „victorie Franța” sau „victorie Croația”, în meciul Franța vs Croația, care are loc miercuri 15 iulie, cu începere de la ora 18:00, la Cupa Mondială 2018.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victorie Croația, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 395 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 395 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cote mărite Franța vs Croația

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe „victorie Franța” sau pe „victorie Croația” (ambele în 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 50.00, respectiv 80.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe „victorie Franța” sau pe „victorie Croația” (în 90 de minute) în Franța și Croația și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe Franța vs Croația la o cote mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!