Ai cotă mărită de 6.00 pentru calificarea lui Real Madrid în dauna lui Bayern

Real Madrid o întâlnește pe Bayern Munchen (1 mai, ora 21:45), în returul semifinalei din Liga Campionilor. Partida de pe „Santiago Bernabeu” pornește de la scorul general de 2-1 în favoarea echipei spaniole, iar victoria din Germania, cu două goluri marcate, conferă campioanei Europei en-tire prima șansă la calificarea în finală. Această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 6.00 pentru calificarea lui Real Madrid, în locul celei normale de 1.22. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie doar să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Real Marid la o cotă mărită de 6.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCU” 
  3. Plasează un pariu pe calificarea lui Real Madrid din dubla cu Bayern Munchen, la finalul meciului de marți, 1 mai 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Real se califică, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar „albii” acced în finala Ligii Campionilor. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale și încasezi alți 250RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 250RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Să se califice”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 6.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe calificarea lui Real Madrid și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Real Marid la o cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!