Ai cotă mărită de 13.00 pentru calificarea lui Real Madrid

Spectatorii torinezi s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe Cristiano Ronaldo după golul din foarfecă din Juventus - Real Madrid 0-3. Prin gestul lor, italienii nu au elogiat doar frumusețea execuției lui Ronaldo, ci și superioritatea incontestabilă a campioanei Europei în această dublă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Realul are cotă 1.005 să acceadă în semifinale în urma returului de pe 11 aprilie (ora 21:45), însă această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 13.00 pentru un pariu pe calificarea „albilor”. Ca să beneficiezi de ea, tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Real Madrid la o cotă mărită de 13.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCA” 
  3. Plasează un pariu pe calificarea lui Real Madrid după meciul cu Juventus de miercuri, 11 aprilie 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Realul se califică, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar echipa din Madrid merge în semifinale. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 60RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 60RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Să se califice”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 13.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe calificarea lui Real Madrid și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Real Madrid la o cotă mărită de 13.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!