Ai cotă mărită de 10.00 pentru victoria lui AC Milan contra lui Benevento

AC Milan o întâlnește pe Benevento în Serie A (21 aprilie, ora 21:45) și are nevoie disperată de victorie pentru a rămâne pe locul de Europa League. Milanezii au patru remize și o înfrângere în ultimele cinci etape. Este momentul unei victorii, mai ales că adversara e ca și retrogradată, ocupând ultimul loc în clasamentul campionatului italian. Poți paria pe victoria gazdelor la o cotă mărită de 10.00 dacă nu ai deja un cont la această casă de pariuri online. Ar fi prea de tot să nu bată AC Milan nici acum! Oricum și dacă pariul nu iese, primești înapoi dublul sumei pariate sub formă de bonus. Deci nu ai cum să pierzi.

Deschide cont și pariază pe victoria lui AC Milan la o cotă mărită de 10.00!

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”COTA10
 2. Pariază pe victoria lui AC Milan contra lui Benevento, de sâmbătă, 21 aprilie, ora 21:45. Pariul va fi plasat la cota normală de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru această ofertă. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.​
 • Pariul este câștigător - Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.
 • Pariul este pierzător - Vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar acea sumă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu? 

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum
 • Pariul de calificare trebuie plasat pe victorie AC Milan, pe piața „Rezultat final”.
 • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit ale respectivei agenții.
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază pe victoria lui AC Milan la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi