Ai cotă mărită de 10.00 pentru orice pariu plasat pe Olimpique Marseille vs Atletico Madrid

Olimpique Marseille și Atletico Madrid se întâlnesc pe 16 mai (ora 21:45), la Lyon, în finala Europa League. Fiind un eveniment sportiv de top, operatorii oferă peste 120 de opțiuni de pariere pentru confruntarea de pe „Stade de Lyon”. La această casă de pariuri online beneficiezi de o cotă mărită de 10.00 pentru orice pariu plasezi pe întâlnirea dintre echipa franceză și cea spaniolă, substanțial mai mare decât 1.07, de exemplu, care este cota reală pentru „peste 0.5 goluri” în meci. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont acum prin link-urile speciale din acest articol! Atenție: dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei!

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe Olimpique Marseille vs Atletico Madrid
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA10
 2. Pariază pe orice piață pe finala Europa League, dintre Olimpique Marseille vs Atletico Madrid, de miercuri, 16 mai, ora 21:45. 50RON din miză vor fi multiplicați
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe o cotă reală de 1.90. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 95RON și ca fonduri EXTRA 405RON (50 * 10 - 95). Vei avea de rulat suma de 1,620 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Scenariul 2 - Pariul este pierzător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri extra, iar această sumă trebuie rulată de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești 100RON și ai de rulat 600RON.

Ce trebuie să mai știu?

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
 • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%
 • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Deschide cont acum și plasează orice pariu pe FC Barcelona vs Villarreal
 • Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe Olimpique Marseille vs Atletico Madrid
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

Participă și la Concursul de Pronosticuri cu premii de 1,000,000€!

Netbet vine cu un super concurs pe Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018 în cadrul căruia poți câștiga 1,000,000€ dacă reurești să pronostichezi corect clasamentul din cele 8 grupe, dar și tabloul fazelor eliminatorii. Este între-adevăr destul de greu să faci asta fără greșeală, dar pe de altă parte nu ai absolut nimic de pierdut în condițiile în care participarea este COMPLET GRATUITĂ și este deschisă tuturor clienților (inclusiv cei care nu au efectuat vreodată vreun depozit). Iar dacă ești norocos, poți câștiga un premiu fabulos de 1,000,000€ care cu siguranță îți va schimba viața! Poți afla tot ce trebuie să știi despre concurs accesând ACEST ARTICOL.

Participă acum GRATUIT la Concursul de Pronosticuri și câștigă 1,000,000€!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi