Ai cotă mărită de 10.00 pentru minim două goluri în Juventus vs AC Milan

Juventus vs AC Milan este derby-ul etapei 30 din Serie A. Se anunță un meci încins pe 31 martie (21:45) la Torino, gazdele având nevoie de puncte pentru a rămâne pe prima poziție în clasament, iar milanezii căutând să își consolideze locul de Europa League. În ultimele patru întâlniri directe în toate competițiile s-au înscris peste 1.5 goluri. La această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă mărită de 10.00 pentru minim două goluri în meci. Singura condiție este să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor speciale din articol. Atenție: dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei!

Deschide cont acum și pariază pe minim două goluri în Juventus vs AC Milan
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  • Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional ”COTA10
  • Pariază că se marchează cel puțin două goluri („peste 1.5 goluri”) în Juventus vs AC Milan de sâmbătă 31 martie, ora 21:45. 50RON din miză vor fi multiplicați cu 10.
  • Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe minim două goluri în meci, la o cotă reală de 1.36. Dacă pariul este câștigător primești ca fonduri reale suma de 68RON, și ca fonduri EXTRA 432RON (50 * 10 - 68). Vei avea de rulat suma de 1,728 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Scenariul 2 - Pariul este pierzător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri extra, iar această sumă trebuie rulată de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești 100RON și ai de rulat 600RON.

Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
  • Această promoție este valabilă pe orice pariu de cotă minim 1.20 plasat pe Premier League, Ligue 1, Serie A, Bundesliga, LaLiga în weekend-ul 31 martie - 1 aprilie. Pentru regulamentul complet accesează ACEST ARTICOL

Deschide cont acum și pariază pe minim două goluri în Juventus vs AC Milan
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi