Ai cota 7.00 pentru victoria lui FC Barcelona contra lui Deportivo la Coruna

FC Barcelona pare a avea o misiune ușoară în meciul din deplasare cu Deportivo la Coruna (29 aprilie, ora 21:45). Catalanii au 11 puncte avans în fruntea clasamentului LaLiga, iar echipa la care joacă Florin Andone este cu 9 puncte sub linia retrogradării. Bookmakerii au stabilit cota 1.25 pentru un succes al oaspeților, însă această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 7.00 clienților noi care pariază pe semnul „2”. Pentru a beneficia de promoție, trebuie doar să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol și să pariezi.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 7.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCR” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui FC Barcelona contra lui Deportivo la Coruna în meciul de dumincă, 29 aprilie 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FC Barcelona câștigă, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar Barcelona câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale și încasezi alți 300RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 300RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Rezultat final”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 7.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 7.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!