Ai cota 6.00 pentru un pariu pe victoria Spaniei contra Marocului!

Spania și Portugalia sunt umăr la umăr în disputa pentru primul loc în Grupa B, înainte de ultimul meci în faza grupelor CM 2018. E greu de crezut că Cristiano Rolando nu își va face „datoria” și contra Iranului, așa că ibericii trebuie să câștige partida cu Marocul de luni, 25 iunie (ora 21:00), la o diferență cât mai mare de scor. În mod normal, cota pentru victoria Spaniei contra marocanilor este 1.36, dar această casă de pariuri sportive online oferă o cotă mărită de 6.00 dacă mizezi pe succesul echipei antrenate de Fernando Hierro. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să intri pe link-urile speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria Spaniei la cotă mărită de 6.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 6.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNEH” 
 3. Plasează un pariu de 50RON pe „victorie Spania” în meciul Spania vs Maroc, care are loc luni 25 iunie, cu începere de la ora 21:00, la CM 2018.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON premeci pe victoria Spaniei, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 250 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 250 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită Spania vs Maroc

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe pe selecția „victorie Spania”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 6.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe „victorie Spania” în Spania vs Maroc, și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria Spaniei la cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi