Ai cota 28.00 dacă pariezi că se înscrie în Anglia vs Belgia

Anglia și Belgia sunt echipele cu cele mai bune atacuri de la Cupa Mondială, după primele două etape din faza grupelor. Cele două formații au înscris câte 8 goluri (ca și Rusia) și se întâlnesc în meci direct pe 28 iunie, de la ora 21:00. Sunt șanse mai mari să aterizeze un OZN pe gazon decât să nu se înscrie în acest meci, de aceea nu trebuie să ratezi oferta acestei agenții de pariuri sportive online: noii clienți pot paria la o cotă de 28.00 pe minim un gol în Anglia vs Belgia. Pentru a benedicia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin link-urile speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe minim un gol în Anglia vs Belgia la o cotă mărită de 28.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 28.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNEL” 
 3. Plasează un pariu pe selecția „peste 0.5 goluri” în meciul Anglia vs Belgia, care are loc joi 28 iunie, cu începere de la ora 21:00, la Cupa Mondială 2018.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON că se înscrie minim un gol, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 135 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 135 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită Anglia vs Belgia

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „peste 0.5 goluri”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 28.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe „peste 0.5 goluri” în Anglia vs Belgia și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe minim un gol în Anglia vs Belgia la o cotă mărită de 28.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!