Ai cota 10.00 pentru victorie FCSB cu Viitorul!

Vicecampioana și campioana en-titre se întâlnesc duminică, de la ora 20:45, pe Arena Națională din București. În mod normal, echipa gazdă are o cota de 1.66 pentru un eventual succes, dar această casă de pariuri online ți-a pregătit o surpriză, mărind cota la 10.00. Oferta este destinată doar pariorilor care încă nu au cont aici și se înregistrează acum prin intermediul link-urilor speciale din articol. Și încă ceva: dacă pariul de calificare este pierzător, vei primi înapoi integral suma pariată, deci nu ai absolut nimic de pierdut. Din contră!

Deschide cont și pariază pe victoria celor de la FCSB în meciul cu Viitorul
Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

Cum beneficiez de cotă 10.00 pe victorie FCSB?

  • Deschide cont la agenția recomandată prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și efectuează un prim depozit.
  • Plasează un pariu single pe victoria FCSB-ului cu Viitorul (duminică 11 martie, ora 20:45).
  • Beneficiezi de cotă 10.00 pentru o miză de maxim 50RON sau primești miza înapoi dacă pariul este pierzător, în limita a 300RON.

Ce trebuie să știu despre pariul de calificare?

  • O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru cota specială de 10.00, și maxim 300RON pentru rambursarea sumei pariate în cazul unui pariu pierzător.
  • Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat după înregistrare, și doar pentru pronosticul ”Victorie FCSB”.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 10.00.
  • Dacă la primul pariu plasat se folosește opțiunea Cash-out, utilizatorul nu va mai beneficia de bonusul de bun venit.
  • Pariul trebuie plasat înainte de startul partidei.

Ce se întâmplă după ce pariul este decis?

Situația 1 : Dacă FCSB câștigă, vei primi ca fonduri reale câștigul calculat conform cotei normale de pe site, iar restul câștigului este creditat în maxim 72 de ore sub formă de fonduri suplimentare (pentru o miză de maxim 50RON). Această sumă EXTRA trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de 7 zile înainte de a putea fi deblocată.

Situația 2 : Dacă pariul este pierzător, atunci vei primi înapoi integral suma pariată în limita  a 300RON. Respectiva sumă trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de maxim 30 de zile. În ambele cazuri, cota de 1.50 poate fi formată din mai multe pronosticuri (de exemplu un bilet cu două cote de 1.30)

Exemplu : Pariezi 50RON pe victoria celor de la FCSB la o cotă normală de 1.66. Dacă ”roș-albaștrii” se impun, primești 83RON ca fonduri normale și încă 417RON ca fonduri extra (500 - 83), și ai de rulat suma de 2,085RON (417 X 5 ) în decurs de maxim 7 zile. Dacă pariul este în schimb necâștigător, primești înapoi cei 50RON pariați ca fonduri extra și ai de rulat 250RON în decurs de maxim 30 de zile. 

Deschide cont și pariază pe victoria celor de la FCSB în meciul cu Viitorul
Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi