Ai cota 10.00 pentru orice pariu plasezi pe Liverpool vs AS Roma

Revelațiile actualei ediții a Ligii Campionilor, Liverpool și AS Roma, se întâlnesc în prima manșă a semifinalelor competiției (24 aprilie, ora 21:45). Liverpool a trecut în „sferturi” de Manchester City, iar AS Roma a eliminat-o pe FC Barcelona, deci va fi o confruntare pe cinste. Un asemenea meci este prefațat de o promoție pe măsură: această casă de pariuri online oferă cota 10.00 pentru orice pariu plasat pe duelul de pe „Anfield Road”. Mai mult, dacă pariul nu este câștigător, primești înapoi dublul sumei pariate sub formă de bonus. Nu ai cum să pierzi, orice s-ar întâmpla!

Deschide cont și ai cota 10.00 pentru orice pariu pe Liverpool vs AS Roma!

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”COTA10
 2. Pariază PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu pe orice selecție din meciul Liverpool vs AS Roma, de marți, 24 aprilie, ora 21:45. Pariul va fi plasat la cota normală de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru această ofertă. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.​
 • Pariul este câștigător - Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.
 • Pariul este pierzător - Vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar acea sumă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu?

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum
 • Pariul de calificare poate fi plasat pe orice piață, înainte sau după fluierul de start.
 • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit ale respectivei agenții.
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și ai cota 10.00 pentru orice pariu pe Liverpool vs AS Roma!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!