Ai cont la Casa Pariurilor? Află cum poți verifica identitatea!

Ești client Casa Pariurilor și nu știi cum se verifică identitatea contului de pariuri? Nici o problemă, îți arătăm noi - este simplu și rapid astfel încât în maxim 2-3 minute parcurgi întreg procesul fără nici o problemă!

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com
 

CE ACTE SUNT SOLICITATE ȘI UNDE LE TRIMIT?

Majoritatea agențiilor de pariuri online solicită destul de multe documente, precum un act de identitate, o dovadă a adresei, o poză după metoda de plată etc. În schimb cei de la Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) solicită un singur document: o copie după un act de identitate. Cel puțin mie nu mi s-a solicitat nimic altceva, deși am apucat să fac și o retragere (o sumă mică ce-i drept).

Este acceptat doar buletinul sau pașaportul (doar pagina care conține fotografia). Documentul poate fi atât fotografiat cât și scanat, cu condiția ca informațiile să fie clare și ușor de citit. Această copie trebuie trimisă pe mail la adresa suport@casapariurilor.ro. În acel mesaj trebuie să incluzi numele de utilizator sau ID-ul de utilizator. Află mai multe despre KYC - verificarea identității contului la casele de pariuri online!


 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

În cât timp este verificată identitatea?

Depinde de la caz la caz. Eu am primit mailul de confirmare în aceeași zi în care le-am trimis poza după buletin, dar pe de altă parte știu că sunt și pariori care au avut de așteptat câteva zile.
 

Este obligatoriu să îmi verific identitatea?

Conform legii trebuie să verifici identitatea contului de pariuri în maxim 30 de zile de la înregistrare, în caz contrar contul va fi blocat, iar banii de pe cont vor fi transferați către bugetul statului. Acest lucru este valabil pentru orice operator licențiat, și nu doar pentru Casa Pariurilor.


Este posibil să îmi fie cerute și alte documente în timp?

Da, este dreptul agenției să solicite în orice moment acte suplimentare precum o dovadă a adresei (factură de utilități, extras de cont bancar) sau o copie după metoda de plată folosită. Dar când va fi cazul de așa ceva vei primi un mail cu toate informațiile necesare.
 

Unde mă adresez dacă am alte întrebări?

Casa Pariurilor nu are un serviciu de suport clienți prin live chat, dar staff-ul lor poate fi contactat pe mail la adresa menționată mai sus. De asemenea, pe forumul Pariurix găsești un subiect de discuții dedicat acestui operator de pariuri acolo unde poți cere ajutorul unui membru din staff sau al unui alt parior din cadrul comunității noastre.

În încheiere ți-am atașat mailul primit de mine atunci când mi-am deschis un cont de pariuri, pentru că acesta conține toate informațiile relevante verificării identității.

casa-pariurilor-2.png

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi