Ai 6 şanse să câştigi 45.000 RON la Sportingbet; vezi pronosticurile propuse pentru Runda 84 din Predictorul Fotbalului!

La mijlocul săptămânii viitoare n-avem programate partide importante de fotbal şi din acest motiv sportingbet.ro a programat următoarea etapă din Predictorul Fotbalului în weekend-ul următor (21-22 noiembrie).

predictorul-fotbalului.JPG

În aceste condiţii de astăzi începând ai şase şanse să câştigi unul din premiile puse în joc. Tot ce trebuie să faci pentru a confirma varianta dintr-o zi (ora 2:00 - ora 1:59) trebuie să plasezi un pariu pe bani reali la sportingbet.ro, indiferent de miză (minim 2 RON) sau cota pronosticului.

Dacă pronostichezi corect toate rezultatele meciurilor de mai jos ai asigurată o parte din premiile de 45.000 RON, iar dacă prinzi doar 11 dintre ele atunci vei câştiga o parte din 8.500 RON. Premiile pentru 11 sau 12 pronosticuri corecte se împart în funcţie de numărul câştigătorilor. În plus, pentru 8, 9 sau 10 pronosticuri primeşti 10, 50 sau 100 de rotiri gratuite la un joc de casino. Aşadar dacă din 12 partide pronostichezi corect măcar 8 ai asigurat un premiu.

M-am gândit să fac o scurtă "radiografie" a celor 12 meciuri propuse şi să vă recomand la fiecare câte un pronostic. Vă aştept şi pe voi cu păreri pro sau contra, de preferat argumentate.

La sportingbet.ro vă oferim EXCLUSIV un prim pariu 100% fără risc până la 300 RON, valoarea fiind crescută cu 100 RON faţă de bonusul standard. Pentru a profita la maxim de această promoţie dă click pe link-ul special https://pariurix.com/links/sportingbet.php, înregistrează-te, efectuează un prim depozit de 300 RON şi apoi pariază-l. Dacă pierzi acel pariu vei primi integral cei 300 RON înapoi.

predictorul-fotbalului.JPG

 • Watford vs Manchester United

Watford este pe 11 cu 16 puncte, în timp ce United ocupă locul 4 cu 24 de puncte. Formaţia gazdă a întâlneşte şi a patra echipă din actualul Top 4, după ce de primele trei a fost învinsă. Manchester United vine după patru meciuri fără gol primit în campionat. Ea a jucat şase meciuri în deplasare, câştigând doar trei. În mod normal elevii lui van Gaal vor câştiga pe Vicarage Road Stadium, dar cum puteţi juca şase variante diferite la Predictorul Fotbalului de la sportingbet.ro puteţi încerca şi x-ul în vreuna din zile.
Pronostic: victorie Manchester United

 • Eintracht Frankurt vs Bayer Leverkusen

Cele două echipe sunt despărţite de doar trei puncte şi chiar dacă Leverkusen este favorită n-aş merge pe mâna ei. Eintracht Frankfurt vine după două egaluri, primul acasă cu Bayern Munchen. Are trei remize acasă în acest campionat şi ar mai putea înregistra una, în faţa unei echipe care a cedat în precedentele două etape. În deplasare "farmaciştii" au trei meciuri fără gol primit şi tot trei fără gol înscris. Mă tentează x-ul aici, dar în 1-2 zile se poate merge şi pe 1. Cu Schmidt pe bancă Leverkusen n-a învins-o pe Frankfurt în cele două confruntări directe precedente.
Pronostic: egal

 • Newcastle vs Leicester

Newcastle a câştigat la Bournemouth în ultima etapă, dar acasă are un singur succes în şase jocuri. O va găzdui pe Leicester, revelaţia acestui sezon, "vulpile" aflându-se pe a treia treaptă a podiumului. Formaţia oaspete are în deplasare trei egaluri şi tot atâtea victorii. Tind să cred că vom vedea un meci spectaculos, l-aş lua over 2.5 goluri la prima "strigare", dar cum trebuie un pronostic 1x2 înclin să merg pe un nou succes al "vulpilor", asta şi pentru că la "coţofene" se anunţă din nou destul de multe indisponibilităţi. N-aş lua x-ul aici pe nici o variantă.
Pronostic: victorie Leicester

 • Swansea vs Bournemouth

Swansea a câştigat primele două meciuri interne, dar după aceea n-a mai bătut pe nimeni pe Liberty Stadium, pierzând precedentele două partide. Vine după două eşecuri şi dacă nu câştigă nici acum îşi complică situaţia. Cred că are forţa s-o învingă pe Bournemouth, formaţie care în ultimele patru etape a suferit tot atâtea eşecuri, primind 13 goluri. În deplasare are de asemenea eşecuri pe linie în ultimele patru partide şi 12 goluri încasate. Victorie Swansea şi poate în vreuna din zile modificat cu x.
Pronostic: victorie Swansea

 • Real Sociedad vs Sevilla

Sociedad a pierdut de patru ori în ultimele cinci etape, fiind învinsă în etapa trecută de Las Palmas cu 0:2. Dă acum peste o echipă andaluză care în cinci deplasări n-are decât trei egaluri. Greu de ales un pronostic la acest meci, la goluri merge under 2.5, la rezultat final tind să merg pe x,astfel încât Sociedad să rămână fără victorie acasă, iar Sevilla fără vreun succes extern. De notat că Sevilla n-a câştigat în precedentele patru vizite pe Anoeta, aşa că am putea lua şi 1 într-una din zile.
Pronostic: egal

 • Real Madrid vs Barcelona

Niciunul din ultimele şapte El Clasico nu s-a terminat la egalitate. Greu de stabilit câştigătoarea acestui joc, dar parcă aş înclina spre Real Madrid. A câştigat clar ultimul El Clasico de pe Bernabeu, chiar dacă cu alt antrenor pe bancă, joacă în faţa propriilor fani, iar de la adversari va lipsi foarte probabil Messi. În plus, Barcelona a dat semne de slăbiciune în deplasările din acest sezon, având două victorii la limită şi două eşecuri (la Vigo şi Sevilla).
Pronostic: victorie Real Madrid

 • Juventus vs AC Milan

Cele două formaţii sunt vecine de clasament, Milanul fiind mai bine clasată. Juventus are totuşi victorii pe linie în ultimele trei meciuri de acasă din campionat, asta în timp ce "diavolul" a suferit trei eşecuri în primele şase deplasări. În plus, milanezii n-au luat punct în ultimele patru vizite în fieful lui Juve în Serie A. La momentul actual pare însă a fi un echilibru mai mare între cele două formaţii, faţă de anii precedenţi, dar chiar şi aşa nu cred că oaspeţii pot câştiga. Aleg clar 1, dar pe 1-2 variante poate fi încercat şi egalul.
Pronostic: victorie Juventus

 • Udinese vs Sampdoria

Ambele formaţii au ajuns la trei meciuri succesive fără vreo victorie în campionat şi, din dorinţa de a întrerupe această serie, s-ar putea să nu rişte prea mult în acest joc. Sampdoria încă n-a obţinut vreun suces departe de propria arenă, în timp ce Udine pe Stadio Communale Friuli are cinci puncte strânse de la începutul lunii octombrie. X-ul este varianta de bază şi 1 aş lua pe una din variante, asta deşi Samp s-a impus cu 4:1 în urmă cu jumătate de an, chiar pe acest stadion.
Pronostic: egal

 • Hertha Berlin vs Hoffenheim

Hertha se află pe locul patru cu 20 de puncte, în timp ce Hoffe este doar penultima din Bundesliga. Echipa din capitală avea trei victorii interne succesive până să fie învinsă în ultima zi a lunii trecute de Gladbach cu 1:4. Hoffenheim pare că se descurcă mai bine în deplasare în acest sezon, obţinând acolo cinci din totalul de opt puncte. A cedat însă trei din cele patru partide externe jucate pe terenurile unor echipe din jumătatea superioară a clasamentului. Hertha îmi inspiră la momentul actual mai multă încredere, deşi Hoffe s-a impus cu 5:0 în precedenta vizită pe Olympiastadion.
Pronostic: victorie Hertha Berlin

 • Rennes vs Bordeaux

Două echipe inconstante de la care nu ştii la ce să te aştepţi. Rennnes acasă are două victorii, urmate de două egaluri şi de alte două eşecuri. N-a marcat mai mult de un gol decât în poarta penultimei clasate, Toulouse, mă refer la meciurile interne. Bordeaux n-a mai înregistrat două rezultate similare consecutiv de la jumătatea lunii septembrie. A trecut de Monaco (3:1) în ultima rundă, dar în deplasare după trei egaluri au urmat trei eşecuri. Egalul, înregistrat şi urmă cu nouă luni în precedentul duel direct, cred că ar mulţumi ambele tabere, dacă ne gândim că Rennes ar pune capăt eşecurilor interne, iar Bordeaux celor externe. Dacă ar fi să alternez în vreuna din zile atunci aş alege dintre 1 şi 2 victoria gazdelor.
Pronostic: egal

 • Betis Sevilla vs Atletico Madrid

Într-o etapă în care primele două clasate se întâlnesc în meci direct Atletico Madrid trebuie să profite. Echipa lui Simeone are trei victorii în ultimele patru runde, în deplasare a câştigat trei meciuri din cinci şi va vizita acum o formaţie care a cedat fiecare din ultimele trei partide jucate pe Estadio Benito Villamarin. În opinia mea victoria madrilenilor aici este unul dintre cele mai sigure pronosticuri pentru această etapă din Predictorul Fotbalului.
Pronostic: victorie Atletico Madrid

 • St. Etienne vs Marseille

Niciun meci din ultimele 11 jucate de St. Etienne în campionatul intern nu s-a încheiat la egalitate. Acum va întâlni o echipă care a câştigat precedentele două deplasări, dar în faţa căreia are totuşi şapte puncte avans în clasament. O văd capabilă pe St. Etienne să-şi ia revanşa după ce n-a obţinut vreo victorie în ultimele şapte dueluri directe, dar nici x-ul nu este o variantă de neglijat. Marseille are probleme când joacă pe terenurile echipelor de top.
Pronostic: victorie St.Etienne

Pariu 100% fără riscuri până la 300 RON la Sportingbet, exclusiv prin PariuriX.com! Dă click aici pentru a-l obţine!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi