Agențiile stradale Fortuna vor avea un program mai scurt pe perioada verii!

Programul Fortuna va suferi o modificare importantă în perioada care urmează. Pe blogul agenției a apărut astăzi informația conform căreia între 11 iulie și 21 august toate agențiile stradale deținute de acest operator vor adopta un program de vară, mai exact vor fi deschise în fiecare zi, dar numai între orele 12:00 și 20:00.

program-fortuna.jpg

Nu este o coincidență faptul că acest program de vară este adoptat începând cu 11 iulie, ținând cont că pe 10 iulie are loc finala Campionatului European de Fotbal, deci se așteaptă o activitate mai redusă a pariorilor începând cu a doua zi. Din 22 august se va relua programul obișnuit: 10:00 - 22:00.

Trebuie să recunosc totuși că sunt surprins de această știre, deoarece nu îmi mai amintesc vreo agenție stradală care să fi luat o astfel de decizie în anii precedenți (dar poate am uitat eu). În orice caz vei putea paria în continuare la orice oră din zi sau din noapte pe site-ul oficial FORTUNA.

Partea bună este că poți să depui bani pe contul de pariuri direct din agențiile stradale prin intermediul serviciului Fortuna Cashpoint, cea ce vă oferă flexiblitatea între cele două opțiuni atunci când este cazul.

Așteptăm din partea lor și o aplicație de mobil să ne fie și mai ușor să efectuăm pariurile dorite.

Vezi site-ul oficial Fortuna și profită de oferta de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi