Agenţiile de pariuri online preferate de pariorii profesionişti

Descoperă agențiile de pariuri online preferate de pariorii profesioniști! Între pariorii profesionişti şi cei amatori există destul de multe diferenţe despre care am vorbit în alte articole de pe site. Din cauza acestor diferenţe cele două tipuri de pariori au şi asteptari diferite de la casele de pariuri online.


Cote și oferta de pariere

Profesioniştii sunt interesaţi de agenţii care oferă cote cât mai mari, deoarece aceştia ştiu că orice procent în plus ajunge să se simtă foarte mult pe termen lung. De asemenea ei vor fi interesaţi de o ofertă bogată de meciuri deoarece de multe ori caută „value bets” în campionate mai mici de fotbal sau în alte sporturi. Şi disponibilitatea unei game largi de opţiuni de pariere este importantă, dar aici ne referim în special la opţiuni care să ţină strict de analiza sportivă şi nu de noroc. De exemplu, un parior profesionist nu va fi interesat ca agenţia să-i ofere pariuri de tipul „Cine are lovitura de start” sau „Va fi număr par sau impar de goluri”. Însă el va fi interesat de posibilitatea de a juca pariuri de tipul DNB (Draw No Bet) sau handicapuri asiatice şi europene.


Pariuri live, limite și interfață

Şi o consolă live stabilă şi de calitate cu pariuri plasate rapid şi câştiguri procesate imediat reprezintă o necesitate. Aceste servicii devin însă foarte puţin folositoare pentru profesionişti dacă nu sunt însoţite şi de transmisii live video pentru că aceştia nu vor paria live pe o partidă fără s-o poată urmări. Pariorii "serioşi" de obicei rulează sume mari de bani, astfel încât vor evita agenţiile care încep să-i limiteze atunci când încep să câştige constant. Unele pot ajunge să-i oblige să parieze maxim 10-20 euro pe anumite tipuri de pariuri, sume care pot fi mult prea mici pentru nevoile acestui tip de pariori. Pe de altă parte, aceştia nu vor fi deranjati dacă interfaţa site-ului nu este una foarte plăcută ochiului sau dacă navigarea pe site este un pic mai dificilă. De asemenea, bonusurile şi promoţiile vor fi trecute pe plan secund, celelalte aspecte fiind considerate mai importante.


Top 5 case de pariuri online licențiate

Luând în calcul aceste aspecte vă prezentăm o listă cu agenţiile online preferate de pariorii profesionişti de la noi din ţară.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive