Verificarea contului Winmasters

Verificarea contului de pariuri la Winmasters

maxim 3 zile lucrătoare

Verificarea contului

Verificarea contului (KYC) se face direct de pe site-ul Winmasters (intră acum). În partea de sus a paginii, lângă balanța contului se află un buton care conține userul tău. Dă click pe acesta pentru a fi redirecționat către secțiunea ”Contul meu”, acolo unde trebuie să accesezi opțiunea ”Încarcă documentele (KYC)”.

Aici trebuie să uploadezi următoarele documente:

  • copie după un act de identitate – staff-ul Winmasters recomandă să atașezi o copie după cartea de identitate sau pașaport. Este posibil ca un alt act de identitate precum permisul de conducere să fie refuzat.
  • dovadă a metodei de plată – indiferent de metoda de plată aleasă, trebuie să demonstrezi că aceasta îți aparține. Dacă ai depus cu cardul, atunci va trebui o copie a feței acestuia unde doar ultimele patru cifre să fie vizibile (restul trebuie acoperite). Dacă în schimb ai depus prin Skrill sau Neteller, atunci va trebui să faci un screenshot al portofelului electronic. În acest screenshot trebuie să se vadă tranzacția către Winmasters.
  • dovadă a adresei – poți trimite o copie a unui extras de cont bancar detaliat sau a unei facturi de utilități (apă, curent, TV, internet, telefonie, gaze etc). Indiferent de actul ales, acesta va fi acceptat doar dacă conține numele tău complet și adresa la care stai.

Cum trebuie făcute copiile?
Staff-ul Winmasters recomandă ca toate actele să fie fotografiate, nu scanate. Pentru ca un act să fie acceptat, acesta trebuie cuprins complet în poză, ceea ce înseamnă că toate cele patru colțuri trebuie să fie vizibile. De asemenea, informațiile cuprinse pe act trebuie să fie ușor de citit, deci pozele trebuie să fie clare și să nu fie blurate.

Până când pot verifica contul de pariuri?
Acesta trebuie verificat în maxim 30 de zile de la deschiderea contului sau înainte de prima retragere dacă ai de gând să faci o retragere înainte de a ajunge la 30 de zile de la înregistrare.

Cât durează verificarea contului?
De regulă nu durează mai mult de 24 de ore, dar uneori poate dura până la 3 zile lucrătoare.

Pariază online la casa de pariuri Winmasters

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

2017 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?