Bonus Winmasters și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de Winmasters

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 555 RON

Bonus egal cu suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Bonus pentru prima depunere

Winmasters oferă un bonus pentru prima depunere de 100% până la 555 RON, plus un FREEBET de 40RON.  Depune minim 40RON folosind codul bonus ”BONUS555” în secțiunea ”Solduri și transferuri” dacă vrei să beneficiezi de bonusul de bun venit oferit de Winmasters. Oferta este destul de interesantă mai ales pentru cei care intenționează să efectueze un depozit minim de 40RON, deoarece acesta va aduce cu sine atât un bonus de 40RON, cât și un FREEBET de 40RON. 

La pariuri sportive suma depusă și bonusul trebuie rulate de 6 ori pe cote de minim 1.75 în maxim 60 de zile. Se califică inclusiv pariurile multiple cu condiția ca fiecare selecție să aibă o cotă de minim 1.35. Atenție! Pariurile cu handicap, de orice fel, nu se califică pentru această promoție!

Exemplu de rulaj complet pentru a putea lua și debloca integral bonusul:

  • Depui 300 RON introduci codul ”BONUS555”, primești un bonus de 300 RON și va trebui să rulezi suma de 3.600 RON.

Freebet-ul trebuie utilizat integral pe un singur pariu, iar din urma utilizării sale vei păstra doar profitul, nu și miza. Respectiva sumă poate fi utilizată apoi cum dorești, ea nu este supusă vreunei condiții suplimentare de rulaj.

 

Alte promoții

O lungă perioadă de timp Winmasters nu a oferit promoții, dar acest lucru s-a schimbat de curând, după actualizarea platformei. Acum pot fi găsite câteva oferte interesante, iar în paragrafele următoare le voi prezenta pe cele care ies cel mai mult în evidență.

Cashback la 0:0
Plasează un pariu pe opțiunea Scor Corect, Pauză/ Final sau scor corect la pauză/final pe un meci din următoarele competiții: Anglia Premier Leagu, Italia Serie A, Germania Bundesliga, Spania La Liga, Franța Ligue 1, România Liga 1, Champions League şi Europa League. Dacă pariul tău este pierzător iar meciul respectiv s-a încheiat 0:0, atunci vei primi înapoi suma pariată în limita a 1200RON. Banii vor fi creditați pe cont în maxim 24 de ore și nu sunt supuși vreunei condiții de rulaj.

60% pentru pariurile în acumulator
Pariază pe fotbal, tenis sau baschet și beneficiezi de câștiguri extra de până la 60%. Plasează un bilet cu minim 4 selecții de cote 1.35+ fiecare și vei primi un bonus în funcție de numărul de selecții de pe bilet. Bonusul maxim este de 60% și este acordat pentru un număr de minim 14 meciuri. Câștigurile suplimentare sunt acordate direct ca fonduri reale, deci nu trebuie supuse vreunei condiții de rulaj.

Mai sunt oferite și alte promoții dar acestea sunt valabile doar o perioadă limitată de timp. După expirarea lor acestea sunt schimbate cu alte oferte pe care le poți descoperi direct pe site-ul Winmasters, secțiunea Promoții.

Pariuri de utilizator
Este o promoție interesantă prin care îți poți crea propriile pariuri! Trimiți propunerea ta la adresa pariuri@winmasters.ro, iar staff-ul agenției îți va oferi cote pentru respectiva selecție. 

Bonus de reîncărcare
Winmasters este una din puținele case de pariuri online licenţiate care oferă din când bonus la reîncărcare. Verifică secţiunea Promoţii de pe site-ul casei de pariuri ca să vezi dacă este disponibil la momentul actual un astfel de bonus.

Alte oferte
Winmasters nu prea vine cu promoții la meciurile importante, dar chiar și așa mai vine ocazional și cu alte oferte în afară de cele prezentate mai sus., Așa că ar trebui să consulți cu regularitate pagina de promoții pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Winmasters

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

2021 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?