Primul pariu la Winmasters

Procedura de plasare pariuri este destul de simplă la Winmasters. Ca la orice altă casă de pariuri trebuie în primul rând să adaugi pe biletul virtual pariurile pe care vrei să le joci.

Cum adaug pe bilet pariurile dorite?
Selectează din meniul din stânga sportul și competiția pe care vrei să pariezi, iar în centrul paginii va apărea o listă cu toate meciurile din ofertă. Dă click pe meciul care te interesează pentru a vedea pagina de pariuri a acestuia. Apoi tot ce trebuie să faci este să dai click pe cota corespunzătoare pariului care te interesează, iar acest pariu se va încărca într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii. Pentru a adăuga mai multe pariuri pe bilet trebuie să repeți această procedură.

Cum pariez?
În partea de sus a biletului de pariuri se află trei taburi:

  • Simplu: de aici plasezi pariuri single. Completează căsuța din dreptul pariului pe care vrei să îl joci cu suma dorită și apasă pe ”Pariază”.
  • Multiplu: de aici plasezi pariuri multiple, în acumulator, unde toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru ca biletul să fie și el câștigător. Completează suma dorită în căsuța ”Miză” din partea de jos a biletului și apasă ”Pariază”.
  • Sistem: de aici pui pariuri în sistem. În partea de jos a biletului trebuie să selectezi sistemul dorit și să completezi miza pe pariu. De asemenea poți selecta orice meci ca bază dând click pe simbolul ”B” din dreptul lui.

Atenție! Un pariu în sistem (fie el cu baze sau fără) conține mai multe combinații posibile. De aceea miza completată de tine se va înmulți cu numărul de combinații conținut de respectivul sistem pentru a stabili miza finală. Nu este o problemă dacă nu știi câte combinații are un sistem, pentru că după ce completezi miza pe pariu poți vedea mai jos care este miza totală, iar astfel poți modifica miza pentru a nu paria mai mult decât ți-ai propus.

Pune primul tău pariu online la Winmasters

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

2020 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?