Depuneri și retrageri Winmasters

Plăți Winmasters - Depuneri și retrageri de bani

1 RON

Miza minima

Sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a efectua un depozit la Winmasters, atât pozitive cât și negative.

Depuneri
Ai posibilitatea de a depune prin toate metodele de plată cunoscute. Astfel îți poți alimenta contul de pariuri cu cardul de credit, prin Paysafecard, Neteller sau Skrill. Prin toate aceste metode de plată depunerea minimă este de 40 RON, iar cea maximă de 9.000 RON. Poți depune și prin transfer bancar, dar în acest caz limitele sunt mari: minim 250 RON și maxim 45.000 RON. Nu sunt percepute taxe la depunere, dar același lucru nu se poate spune și despre retrageri.

Retrageri
Poți retrage banii prin aceeași metodă prin care ai depus. Dacă ai depus prin Paysafecard atunci vei putea scoate banii doar prin transfer bancar. În cazul retragerilor pe card, prin Skrill sau prin Neteller nu poți retrage mai puțin de 80 RON și nici mai mult de 9.000 RON. Din nou, în cazul transferului bancar limitele sunt mai ridicate: 350 RON cu 22.000 RON.

Ar mai trebui spus că pe card poți scoate banii doar dacă ai efectuat minim un depozit cu acesta în ultimele 6 luni. Dacă ultima ta depunere a fost efectuată în urmă cu mai mult timp, atunci trebuie să optezi pentru un transfer bancar sau să mai depui ceva bani. Vestea bună este că poți retrage bani inclusiv pe carduri Mastercard și Maestro, deși la alte agenții acest lucru nu este posibil.

Revenind la părțile mai puțin plăcute, fiecare retragere este taxată cu până la 3% indiferent de metoda de plată aleasă. Asta înseamnă că la fiecare 100 RON retrași ai de plătit un comision de până la 3 RON.

Află tot ce trebuie să știi despre depuneri și retrageri de bani la Winmasters

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 40 80 instantaneu
Transfer bancar 250 350 1-4 zile
Skrill 40 80 instantaneu
Neteller 40 80 instantaneu
Paysafecard 40
instantaneu

Depune acum și pariază la Winmasters

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

2017 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?