Winmasters - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Winmasters pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Indiferent de telefonul mobil sau tableta deținută, va trebui să pariezi direct din browser deoarece Winmasters nu oferă vreo aplicație pentru IOS, Windows sau Android. Pentru a paria din mers, tot ce ai de făcut este să intri din browserul mobilului pe site-ul  Winmasters (intră acum) și să te loghezi utilizând datele contului tău.

Despre site-ul mobil Winmasters
Acesta are o grafică similară cu cea a site-ului, și este optimizat destul de bine. Asta înseamnă că dacă ai un telefon decent (nu e obligatoriu ceva de ultima generație, dar nici ceva complet demodat), site-ul mobil ar trebui să funcționeze destul de rapid și fără prea mari probleme. 

Poți utiliza site-ul mobil pentru a efectua depuneri și retrageri, pentru a paria pe toate evenimentele disponibile pe PC (atât pre-meci cât și live), dar și pentru a te juca jocuri de cazino, oferta fiind destul de generoasă. 

Site-ul mobil a fost și el îmbunătățit după 1 decembrie 2016, acesta oferindu-ne posibilitatea de a paria din mers în condiții mai mult decât decente. Ar fi fost bine dacă era oferită și o aplicație, dar site-ul își face treaba cu brio.

Pariază online la Winmasters de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

2020 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?