Winmasters - pariuri online, poker și jocuri de casino

Winmasters a fost prima casă de pariuri online licențiată în România, atât provizoriu cât și definitiv. Aceasta deține conform D.ONJN1278 /29.06.2016 o licență valabilă timp de 10 ani până la data de 30.06.2026. În acest interval Winmasters poate oferi în legalitate pariuri sportive şi jocuri de cazino.

Nu se știu prea multe despre istoria agenției
Winmasters este o adevărată necunoscută. Nimeni nu a auzit de acest operator până în 2015, atunci când s-a grăbit să fie printre primii care își iau licența de funcționare. Ulterior ne-am dat cu toții seama că nici nu aveam cum să auzim de Winmasters ținând cont că agenția aparține de WM Interactive Limited, o companie fondată pe 15 mai 2014. La prima vedere mai că ai zice că a fost făcută ispre pentru piața de la noi din țară.

Interesant este faptul că în afară de limba română, site-ul Winmasters (INTRĂ ACUM) este disponibil în alte opt limbi: greacă, ungară, poloneză, cehă, rusă, portugheză, sârbă și engleză, semn că sunt oferite servicii și în alte țări. Însă nu am găsit pe internet aproape nici o informație despre acest lucru. Am găsit în schimb vreo 2 site-uri care analizează casele de pariuri internaționale, iar în dreptul la Winmasters apărea că 75% din traficul de pe site vine din România, 15% din Ungaria și doar 10% din restul țărilor.

Winmasters, agenția în spatele căreia se consideră că se află Sebastian Ghiță
Site-ul riseproject.ro  a scris mai demult un articol amănunțit și bine documentat prin care încerca să dovedească faptul că în spatele agenției Winmasters se află Sebastian Ghiță. Se pare că offshore-ul WM Interactive Ltd din Malta este controlat de Alexandru, fratele mai mic al fostului deputat PSD. Cum s-a ajuns la această concluzie? De fapt nu este deloc greu. Cei de la Riseproject au făcut rost de niște acte care arată că Alexandru Ghiță deține 60% din Olympus Networks Ltd, o altă companie din Malta care la rândul ei este proprietara din acte a WM Interactive Ltd, firma care operează winmasters.com. Plus că Alexandru Ghiță este unul dintre cei trei directori ai casei de pariuri, alături de Joseph Borg și Vasilis Kounnos (fost angajat Bwin).

Gabi Balint – ambasador Winmasters
Deja ne-am obișnuit ca un fost internațional român să reprezinte o anumită casă de pariuri. Sportingbet este reprezentată de Gică Craioveanu, Unibet de Ilie Dumitrescu şi Ionel Dănciulescu, NetBet de Dan Petrescu, iar Winmasters nu s-a lăsat nici ea mai prejos semnând o colaborare cu Gabi Balint.

Winmasters - platformă îmbunătățită vizibil după 1 decembrie 2016
Dacă ai jucat la Winmasters înainte de 1 decembrie 2016, atunci probabil știi că oferta sportivă, cotele sau platforma de pariuri live nu se ridică la cel mai înalt nivel. Este important de precizat că la începutul lunii decembrie a anului 2016 platforma a suferit schimbări vizibile, iar acum serviciile oferite sunt mult mai bune.

Pariază online la casa de pariuri Winmasters

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

2017 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?