Verificarea contului Unibet

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Unibet

1-3 zile lucrătoare

Verificarea contului

Verificarea contului de pariuri se face direct de pe site-ul Unibet Ro. Tot ce ai de făcut este să te loghezi și să accesezi secțiunea ”Contul meu” – ”Verificarea contului”. Aici vei găsi un buton ”Alegeți fișierele” unde trebuie să încarci actele menționate mai jos. Dacă din diferite motive nu poți trimite documentele direct de pe site, atunci o poți face prin mail la adresa documents-ro@unibetsupport.com.


Ce acte trebuie să trimit?

  • copie după un act de identitate – cel mai bine este să trimiți o copie după buletin, dar merge și după pașaport sau permis de conducere.
  • dovadă a adresei – adică un act care să conțină numele tău și adresa ta. Aici ai două variante; cel mai bine este o factură de utilități (curent, gaze, tv, internet), dar dacă nu poți furniza așa ceva, atunci este bună și o copie după un extras de cont bancar.
  • copie a cardului de credit / debit -  acest act este necesar doar dacă depui utilizând un card. Pentru a nu avea datele expuse, va trebui să lași vizibile doar primele șase și ultimele patru cifre de pe fața cardului, și să acoperi restul de șase cifre. De asemenea trebuie acoperite ultimele trei cifre de pe spatele acestuia (codul CVV)

ÎNTREBĂRI COMUNE

Cum trebuie făcute copiile după aceste documente?

Documentele solicitate pot fi atât scanate, cât și fotografiate, dar sunt câteva reguli de bază ce trebuiesc respectate. În primul rând toate informațiile de pe acte trebuie să fie clare și ușor de citit, deci pozele nu au voie să fie blurate sau pixelate. De asemenea, trebuie să prinzi în poză toate cele patru colțuri ale documentului; poate nu ți se pare important dacă un colț nu apare în poză, dar cei de la Unibet sunt de altă părere, motiv pentru care vor refuza documentele, cum de fapt au făcut în cazul multor pariori.

Indiferent de modul în care faci copii după poze, acestea trebuie să nu aibă mai mult de 10MB și să fie într-unul din următoarele formate: .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tiff, .doc, .docx și .pdf,

În cât timp este verificat contul?

De obicei durează 1-3 zile lucrătoare, dar intervalul exact depinde de cât de solicitați sunt angajații Unibet.

Ce se întâmplă dacă nu îmi verific contul?

Nu vei putea efectua retrageri și vei avea anumite limite impuse. În anumite situații riști să ai contul blocat dacă nu îl verifici într-un anumit interval de timp, dar acest lucru va fi anunțat de către staff-ul agenției printr-un mail.

Pariază online la casa de pariuri Unibet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

39234 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii