Transmisiuni Live Unibet

Recomandata

Transmisiuni live disponibile la Unibet

30,000

De evenimente

Unibet este de mulți ani numărul 1 în România când vine vorba de transmisii live video, dar să vedem ce are așa special această agenție.

Este acest serviciu gratuit?

Da, dar poate fi utilizat doar de cei care au o balanță pozitivă a contului sau au plasat un pariu în ultimele 24 de ore. Deci dacă tocmai ți-ai deschis un cont nou, dar nu ai efectuat un depozit, atunci nu poți urmări meciurile dorite. Dar dacă ai pariat și ai lăsat măcar 0,50RON pe cont, atunci vei avea acces nelimitat la transmisii atâta timp cât acei 0,50RON rămân acolo.

La ce calitate ar trebui să mă aștept?

Există un delay de maxim 10 secunde între realitate și ce vezi tu, deci orice informație va fi întâi actualizată în fereastra de pariuri live și abia apoi pe transmisie. De obicei serviciul funcționează fluid și nu ar trebui să existe întreruperi prea dese, dar ca la orice altă casă de pariuri online streamul se mai poate bloca din când în când.

Calitatea este una bună, dar nu te poți uita fullscreen pe PC. Acest lucru este de înțeles ținând cont că ai acces gratuit la unele evenimente care în mod normal pot fi văzute doar plătind bani grei.

Evenimente acoperite

Sunt oferite anual transmisii de la peste 30,000 de evenimente sportive. Poți vedea direct din fereastra de pariuri transmisii live video din cele mai tari campionate de fotbal din lume, cum ar fi Primera Division sau Bundesliga, dar și din competiții fotbalistice care sunt foarte greu de găsit pe alte site-uri precum prima ligă din Japonia sau Africa de Sud.

Însă atracția principală o reprezintă transmisiile din NBA ținând cont că un abonament ar costa câteva sute de dolari, în timp ce la Unibet (vizitează site-ul operatorului) poți urmări partidele favorite din campionatul american complet gratuit. Nu lipsesc nici transmisiile de la competiții secundare de baschet și hochei, dar nici de la turnee ATP, WTA și chiar de Grand Slam la tenis. Sporturi precum snooker, darts sau tenis de masă nu sunt nici ele de neglijat, ceea ce este important de știut pentru că poate fi o adevărată provocare să găsești pe un site de live streaming astfel de transmisii.

Transmisii live de pe telefon și tabletă

Toate transmisiile live video sunt disponibile inclusiv de pe dispozitive mobile prin intermediul aplicației Unibet Sports Betting, aplicație disponibilă atât pe IOS cât și Android. Important este să te țină netul.

Calendar Live Unibet

În partea stângă a site-ului, sub meniul de sporturi poți găsi opțiunea ”Unibet TV”. Aici poți vedea atât o listă cu toate evenimentele aflate în desfășurare, cât și evenimentele viitoare la care va fi disponibilă o transmisie live.

Pariază live la casa de pariuri online Unibet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

39307 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii