Primul pariu Unibet

Recomandata

Primul pariu la UNIBET

La Unibet.ro plasarea primului pariu este o procedură simplă de făcut indiferent că vrei să pui pariuri single, multiple sau în sistem.

Pariul single

Selectează pariul pe care vrei să îl joci dând click pe cota din dreptul acestuia. Respectivul pariu se încarcă într-un bilet virtual în pagina dreaptă a paginii și va avea în dreptul său o căsuță pe care trebuie să o completezi cu suma pe care dorești să o joci. După ce treci suma tot ce ai de făcut este să apeși butonul ”Plasați pariul”

Pariu multiplu

Adaugă pe bilet toate pariurile pe care vrei să le joci dând click pe cota din dreptul fiecărui meci în parte. Pariurile vor încărca unul sub altul în biletul virtual. Acum alege din partea de sus a biletului tabul ”Combinatie”, după care vei vedea că nu mai există câte un chenar în dreptul fiecărui meci în parte, ci este un singur chenar în partea de jos a biletului. Completează suma dorită și apasă ”Plasați pariul”.

Pariu sistem la Unibet

Pe lângă pariuri single și multiple, poți juca pariuri în sistem, adică combinații de mai multe meciuri. Sistemele oferite diferă în funcție de numărul de combinații de pe bilet. De exemplu la un bilet cu 5 selecții, poți juca următoarele sisteme:

  • duble (2/5) – combinații de câte două meciuri
  • triple (3/5) – combinații de câte trei meciuri
  • 4 selecții (4/5) – combinații de câte patru meciuri
  • Canadian  - toate combinațiile de la duble, triple, 4 selecții și pariu multiplu

Vei vedea că în dreptul fiecărui sistem apare un număr.  De exemplu la sistemul duble (2/5) apare numărul 10x, ceea ce înseamnă că la un bilet cu 5 selecții există 10 combinații de câte două selecții. De aceea dacă tu completezi suma ”1”, de fapt pariezi 10RON pentru că pui câte 1RON pe fiecare combinație în parte.

Pune primul tău pariu online la Unibet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

39254 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii