Depuneri și retrageri Unibet

Recomandata

Plăți Unibet - Depuneri și retrageri de bani

1RON

Miza minima

Efectuarea de depuneri și retrageri la Unibet este ușor de făcut, dar sunt câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte de a băga bani pe contul de pariuri.

Depuneri

Poți efectua un depozit utilizând orice card de credit sau debit, dar ia în considerare faptul că depunerea minimă este de 50RON și este taxată cu 2.5%. Deci dacă depui 100RON, vei avea de plătit o taxă de 2.5RON. Prin Paysafecard depunerea minimă este de doar 25RON, dar taxa este mai mare: 3%. Dacă în schimb vrei să fii scutit de orice comision și să poți depune orice sumă dorești, va trebui să optezi pentru un transfer bancar.

Retrageri

În cazul retragerilor nu sunt percepute comisioane, dar poți scoate banii doar prin transfer bancar sau pe carduri VISA, retragerea minimă fiind de 65RON indiferent de metoda aleasă. Deși poți depune cu un card Mastercard, nu poți retrage pe acesta. Este important de precizat că nu poți depune și retrage utilizând portofele electronice precum Skrill sau Neteller.

În cât timp ajung banii în cont?

La Unibet retragerile sunt procesate destul de rapid, dar timpul de procesare depinde mult de banca la care ai cont. De exemplu Unibet procesează toate tranzacțiile financiare prin compania EarthPort, compania ce are cont deschis la Raiffeisen. Asta înseamnă că dacă și tu ai un cont la Raiffeisen și soliciți o retragere pe card sau prin transfer bancar de la primele ore ale dimineții, sunt șanse mari să îți ajungă banii în aceeași zi.

Depuneri și retrageri de bani la Unibet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 50 65 instantaneu
Transfer bancar 0 0 1-2 zile
Skrill


Neteller


Paysafecard 25
instantaneu

Depune acum și pariază la Unibet

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

26000 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii