Depuneri și retrageri Unibet

Recomandata

Plăți Unibet - Depuneri și retrageri de bani

1RON

Miza minima

Efectuarea de depuneri și retrageri la Unibet este ușor de făcut, dar sunt câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte de a băga bani pe contul de pariuri.

Depuneri

Poți efectua un depozit utilizând orice card de credit sau debit, depunerea minimă fiind de 50RON. Nu se percep comisioane! Pe vremuri se oprea un comision de 2.5% la depunerea cu cardul, dar acesta a fost scos. Acum cât depui, atât primești și pe cont!

Prin Paysafecard depunerea minimă este de doar 25RON, dar taxa este mai mare: 3%. Dacă în schimb vrei să fii scutit de orice comision și să poți depune orice sumă dorești, va trebui să optezi pentru un transfer bancar normal sau prin Trustly (transfer bancar rapid online - fără taxe, iar banii intră instant).

Retrageri

În cazul retragerilor nu sunt percepute comisioane, și poți scoate banii prin transfer bancar, sau pe carduri, retragerea minimă fiind de 65RON indiferent de metoda aleasă. Înainte puteai scoate bani doar pe cardurile VISA, dar mai nou merge și pe Mastercard. Este important de precizat că nu poți depune și retrage utilizând portofele electronice precum Skrill sau Neteller.

În cât timp ajung banii în cont?

La Unibet retragerile sunt procesate destul de rapid, dar timpul de procesare depinde mult de banca la care ai cont. De exemplu Unibet procesează toate tranzacțiile financiare prin compania EarthPort, compania ce are cont deschis la Raiffeisen. Asta înseamnă că dacă și tu ai un cont la Raiffeisen și soliciți o retragere pe card sau prin transfer bancar de la primele ore ale dimineții, sunt șanse mari să îți ajungă banii în aceeași zi.

Depuneri și retrageri de bani la Unibet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 50 65 instantaneu
Transfer bancar 0 0 1-2 zile
Skrill


Neteller


Paysafecard 25
instantaneu

Depune acum și pariază la Unibet

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

40301 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii