Pariuri Live Unibet

Recomandata

Pariuri live la UNIBET

Cea mai bună ofertă

De evenimente

  • Transmisiuni Live
  • Cashout
  • Aplicatie Mobil
  • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

  • Centru de statistici cu grafică
  • Calendar cu evenimentele
  • Opțiunea Favorite
  • Pariu Rapid

La Unibet live betting-ul reprezintă fără îndoială unul din punctele forte. Agenția a câștigat în 2015 la IGA (International Gaming Awards) premiul pentru cea mai bună platformă de pariuri live, ceea ce spune multe despre serviciile oferite. Problema este că de atunci această platformă a suferit schimbări importante, și nu toate pozitive.

Aspecte tehnice

Pe vremuri platforma de pariuri live Unibet mergea ireproșabil. Schimbările recente au făcut ca aceasta să fie ceva mai complexă, iar implicit să solicite mai multe resurse din partea calculatorului. Dacă ai un PC de ultimă generație ea va merge fără probleme, dar dacă ai un calculator ceva mai vechi vei observa că aceasta se mișcă un pic sacadat. Aici este o problemă de optimizare și sunt convins că la o companie atât de renumită precum Unibet aceste aspecte vor fi rezolvate într-un timp nu foarte îndelungat (deja s-au făcut eforturi în ultimele luni pentru a remedia această problemă).

Lăsând acest lucru la o parte, nu am decât cuvinte de laudă: pariurile sunt plasate în maxim 2 secunde din momentul în care apăs ”Pariați”, câștigurile sunt plătite în câteva minute din momentul în care pariul este decis, informațiile și cotele sunt actualizate rapid astfel încât opțiunile de pariere sunt blocate rar etc.

Ofertă Unibet live

Din punct de vedere numeric Unibet nu are cea mai bogată ofertă live, dar este în top3. Pe de altă parte marele plus îl reprezintă faptul că la aproape fiecare meci sunt oferite foarte multe opțiuni de pariere. De exemplu la o partidă din prima ligă suedeză găseam următoarele pariuri pe cornere și cartonașe: handicapuri europene, asiatice, peste / sub, total cornere echipă gazdă / oaspete, total cartonașe echipă gazdă / oaspete, se va acorda cartonaș roșu etc.

Pariuri live Unibet de pe mobil

Toate meciurile și opțiunile de pariere sunt disponibile inclusiv de pe mobil prin intermediul aplicației Unibet Sports Betting. De fapt platforma de pariuri live de pe telefon / tabletă este identică cu cea de pe PC, deci te poți aștepta la o experiență asemănătoare. Dacă ai un dispozitiv modern poți paria în condiții perfecte, dar îți vei face ceva nervi dacă nu ți-ai mai schimbat telefonul de 2-3 ani.

Statistici

La fiecare meci de fotbal este oferită o listă de ”Activități” în care poți vedea când au avut loc evenimente notabile precum acordarea de cartonașe sau cornere. De asemenea există o opțiune ”Statistici” unde poți consulta raportul atacurilor, șuturilor sau a posesiei. Ca să nu uităm nici de o fereastră interactivă care arată cine atacă, cine are lovituri libere și ce altceva se mai întâmplă notabil pe teren.

Alte aspecte

Nu este oferită o opțiune de a aduăga meciuri și tipuri de pariuri la favorite, iar de când platforma de pariuri live a fost modificată nu mai pot fi plasate nici pariuri rapide. Aceste aspecte reprezintă minusuri, dar chiar și așa consider că după optimizarea completă a platformei live, Unibet va fi din nou numărul 1 în România în ceea ce privește pariurile în timp real.

Pariază live la casa de pariuri online Unibet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

39167 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii