Unibet - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Recomandata

Unibet pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

100% până la 50RON

sub forma de pariu fără risc

Există o aplicație Unibet Sports Betting ce poate fi descărcată atât pe Iphone / Ipad din AppStore, cât și pe dispozitivele cu Android direct de pe unibet.ro. Dacă în schimb ai un telefon cu Windows sau alt sistem de operare, atunci va trebui să te joci direct din browser, dar sunt destul de puțini într-o astfel de situație.

Conform site-ului Unibet aplicația oferă următoarele facilități:

  • cote fantastice la cele mai importante evenimente sportive
  • stream  la peste 10,000 de evenimente sportive anual
  • pariuri live și pre-meci
  • notificări importante

Despre aplicația Unibet Sports Betting
Aplicația este stabilă și ușor de folosit, dar în momentul de față nu merge chiar ireproșabil pe dispozitive ceva mai vechi. Dar dacă ai un telefon de o generație recentă nu vei întâmpina probleme. Aplicația Unibet oferă toate pariurile și opțiunile disponibile pe PC, inclusiv posibilitatea de a efectua depuneri sau retrageri. Grafica este foarte asemănătoare cu cea de pe PC, ceea ce reprezintă un plus pentru că deja ești probabil familiarizat cu site-ul pentru desktop.

Pe vremuri erau oferite aplicații separate pentru transmisii live, statistici fotbal și statistici tenis, dar mai nou toate aceste facilități sunt disponibile direct din aplicația principală. Astfel nu mai trebuie să schimbi între aplicații în funcție de ceea ce te interesează, și ai totul concentrat într-un singur loc.

Mi-ar fi plăcut dacă ar fi fost oferită posibilitatea de a adăuga la favorite meciurile și opțiunile dorite, ca să nu mai zic de posibilitatea de a plasa pariuri prin comandă vocală ca la Betano. Dar poate și aceste lucruri vor fi implementate în viitor.

Pariază online la Unibet de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

34250 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii