Contact și relații cu clienții Unibet

Serviciul de suport clienți este disponibil prin mai multe metode:

  • live chat: acest serviciu este disponibil de luni până duminică direct în limba română între orele 11:00 și 00:00. Dacă ai o rugență în afara acestor ore, poți oricând contacta serviciul de live chat în engleză care este disponibil 24 / 7.
  • mail: dacă din diferite motive nu îți poți verifica contul direct de pe site, o poți face prin mail la adresa documents-ro@unibetsupport.com. Dacă vrei să iei legătura cu staff-ul Unibet din alte motive și preferi prin mail și nu prin live chat, atunci trebuie să scrii la adresa info-ro@unibetsupport.com.

Impresii despre experiența cu serviciul de suport clienți Unibet
Din fericire nu prea am avut nevoie de el pentru că nu am întâmpinat de-a lungul timpului prea multe probleme pe site, dar din ce am constatat pot spune că acest serviciu se ridică la nivelul aștepărilor. Ca și în alte părți, vor fi destule acele momente când vei primi ca răspuns pasaje din regulament, dar în final orice problemă este eventual rezolvată. Dacă ai o problemă mai specială care îi depășește pe cei de la serviciul de suport clienți în română, recomand să contactezi serviciul similar în limba engleză.

Detalii de contact UNIBET
Program de lucru 11:00 - 00:00
Suport live chat
Telefon indisponibil momentan
Email info-ro@unibetsupport.com
Adresa de corespondenta Malta, Gzira GZR 1405, Msida Road

Pariază online la casa de pariuri Unibet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

39254 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii