Unibet - pariuri online, poker și jocuri de casino

Unibet este o casă de pariuri online foarte cunoscută la nivel mondial cu o istorie bogată în spate. Aceasta a fost fondată în 1997 de către Anders Ström, un suedez care în acel moment avea doar 27 de ani și un vis măreț, care însă nu era susținut de realitatea acelor vremuri. În 1996 existau doar 15 site-uri de jocuri de noroc online, ceea ce este de înțeles fiindcă erau foarte puțini cei care aveau acces la calculator și internet. Anul 1997 a fost unul prolific industriei gamblingului online, alte 200 de site-uri fiind lanssate atunci, unul din ele fiind chiar cel al companiei Unibet.
 

Progresul agenției Unibet

Însă puține din agențiile online apărute în acea vreme au reușit să reziste până în zilele noastre, și cu atât mai puține sunt cele care și-au făcut un renume la nivel mondial. Cine s-ar fi gândit că una din ele va fi chiar cea fondată de Anders Ström, un tânăr fără experiență care habar nu avea cum se conduce o companie multinațională.

Încă de la început compania avea sloganul ”By Players, for Players”, slogan care este menținut și în zilele noastre. În traducere liberă acesta înseamnă ”De la jucători pentru jucători”, ceea ce vrea să semnifice că staff-ul este format din foști pariori care pot înțelege mai bine decât oricine nevoile clienților, și că aceste nevoi vor fi puse mereu pe primul loc.
 

Unibet în 2017

În zilele noastre peste 1,000 de angajați au grijă ca acest slogan să fie respectat și ca cei 14.1 milioane de jucători înregistrați la Unibet să fie mulțumiți de serviciile oferite. Și probabil că sunt, din moment ce doar în 2015 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 354.1 milioane de lire și este considerată ca fiind una din cele mai importante din lume când vine vorba de gamblingul online. 

Acest lucru poate fi ușor observat prin numărul ridicat de premii câștigate de agenție de-a lungul timpului. În cadrul premiilor IGA (International Gaming Awards), Unibet a primit în 2016 premiul de ”Operatorul de responsabilitate Socială al anului”, iar în 2015 alte două premii foarte importante: ”Cea mai bună casă de pariuri online” și ”Cea mai bună platformă de pariuri live”.

Tot în 2016, dar la finalul anului, ea a primit 3 premii în cadrul galei de premiere EGR: "Operatorul Anului 2016", "Cea mai bună activitate de responsabilitate socială” şi "Cea mai bună campanie de marketing". Iar dacă mergem mai în urmă, vom vedea că în fiecare an acest operator a câștigat câte ceva, ceea ce spune multe.
 

Unibet România - una din agențiile de top de la noi din țară

Unibet operează în peste 100 de țări diferite, una din ele fiind România unde conform D.ONJN 1564/25.08.2016 deține o licență definitivă valabilă până la data de 31.08.2026 care îi permite să ofere pariuri sportive, jocuri de cazino și bingo în legalitate. De altfel Unibet Bingo este singura cameră de bingo licențiată și funcționabilă în România în momentul de față. 

Unibet Ro este una dintre cele mai bune case de pariuri online de la noi din țară, fiind și cea mai votată în topul de popularitate PariuriXDeci este posibil ca la Unibet să joace cei mai mulți români, ceea ce nu ar fi o surpriză în condițiile în care vorbim de o casă de pariuri care a fost constant în top în ultimii ani. Joacă și tu acum la Unibet România!

Pariază online la casa de pariuri Unibet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

39258 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii